nepopulárne

Ako zvýšiť predaj automobilov

Ako zvýšiť predaj automobilov

Video: 7 techník zo psychológie predaja 2024, Júl

Video: 7 techník zo psychológie predaja 2024, Júl
Anonim

Úspešný predaj má dve tajomstvá. Prvým sú dobre vybraní zamestnanci motivovaní zvyšovať predaj. Druhou je reklamná kampaň zameraná na upozornenie na nákup automobilov vo vašom salóne.

Image

Návod na použitie

1

Zamerajte sa na pracovné skúsenosti počas personálneho obsadenia. Zamestnanec sa musí zaoberať automobilmi. Vyskúšajte ho požiadaním o hlavné komponenty motorového motora v určitých modeloch automobilov. Alebo opýtaním sa, koľko litrov na sto kilometrov určité auto minú. Pripravte si základný zoznam otázok, ktoré návštevníci zvyčajne kladú. Odpovede na ne by mali „odskočiť“ od manažérov predaja.

2

Vezmite iba skúšobnú dobu. Aj znalý zamestnanec v automobiloch môže byť zlým predajcom. Po prvýkrát hľadajte nováčika. Ako komunikuje s klientmi, čo robí vo svojom voľnom čase. Zaregistrujte sa iba pre tých, ktorí úspešne predávajú.

3

Vykonajte školenie na zvýšenie predaja. Skúsený inštruktor povie zamestnancom, ako sa vysporiadať s námietkami a presvedčiť kupujúceho, aby pri kúpe auta utratil viac peňazí.

4

Dizajnové pôžičkové programy. Nákup automobilov na splátky sa stáva každým rokom stále populárnejším. Poučte zamestnancov o ich existencii. Nechajte odloženú platbu ponúknuť každému, kto pochybuje o kúpe.

5

Navrhnite reklamnú kampaň. Zamerajte pozornosť spotrebiteľa na propagácie, ktoré vedie váš salón. Pri nákupe drahých modelov robte prezentácie. Alebo dať CASCO poistenie. Alebo neúčtujte poplatky za tuning do auta. Inzerujte na tlačených médiách a na internete. Valce v rádiu a televízii sú dosť drahé, takéto náklady sa vždy nevyplatia.

6

Ak chcete prilákať zákazníkov do salónu, zorganizujte bezplatné testovacie jazdy nových značiek. Oznámte ich v špecializovaných publikáciách, ako aj na stránkach predávajúcich autá. Dajte každému prísť firemné darčeky. Pero alebo prívesok na kľúče budú vždy v nedohľadne a upozornia klienta, kam má kúpiť auto.

Odporúčaná