Obchodné riadenie

Ako zvýšiť reputáciu

Ako zvýšiť reputáciu

Video: Vieš, akú reputáciu máš v očiach Facebooku? | #DigiNews august 2024, Júl

Video: Vieš, akú reputáciu máš v očiach Facebooku? | #DigiNews august 2024, Júl
Anonim

Pojem „povesť“ je nehmotné aktívum, ktoré hrá významnú úlohu v podnikaní ktorejkoľvek spoločnosti. Má hmatateľné vyjadrenie a môže sa prejaviť vo finančných výkazoch. Ak ju znížime na suchú receptúru, potom sa rovná rozdielu medzi trhovou hodnotou podniku a účtovnou hodnotou jeho aktív, s výnimkou dlhových záväzkov. Obchodné meno je celý systém prístupu k spoločnosti od jej obchodných partnerov a zákazníkov. Zvyšovanie dobrého mena podniku znamená zvyšovanie ziskovosti spoločnosti.

Image

Návod na použitie

1

Zvýšenie reputácie je možné so zvýšením dôvery medzi spoločnosťou a jej zákazníkmi. Spoločnosť zároveň preberá zodpovednosť za kvalitu poskytovaných služieb alebo výrobkov. Zaručuje presnosť a včasnosť poskytovania informácií týkajúcich sa jeho činností. S takýmito vzťahmi so zákazníkmi a zákazníkmi môžu PR kampane spoločnosti zvýšiť predaj, zvýšiť hodnotu akcií spoločnosti a priniesť ďalší zisk.

2

Na zvýšenie dobrého mena spoločnosti je potrebné neustále potvrdzovať štatút spoľahlivého partnera, ktorý musí prísne plniť svoje finančné a zmluvné záväzky, zodpovedať im aj v prípade zásadných okolností.

3

Dobré meno spoločnosti u potenciálnych partnerov závisí aj od toho, aké veľké sú jej finančné a profesionálne zdroje. Preto táto spoločnosť venuje veľkú pozornosť výberu a udržaniu personálu, ktorý zaručuje trvalo vysokú kvalitu svojich služieb a tovaru.

4

Všetky transakcie spoločnosti, ktorá chce zvýšiť svoju obchodnú reputáciu, by mali sprevádzať všetky potrebné informácie a mali by sa vykonávať v súlade so svetovými etickými obchodnými normami a environmentálnymi požiadavkami.

5

Uznanie existencie obchodnej povesti si vyžaduje jej správu v záujme spoločnosti. Na tento účel je potrebné postarať sa o „riadenie dobrého mena“, ktoré ho bude sledovať a monitorovať. Účelom takéhoto riadenia dobrého mena bude predchádzať rizikám dobrého mena a robiť rozhodnutia, ktoré by mohli poškodiť imidž spoločnosti a znížiť jej povesť.

Odporúčaná