rozpočtovanie

Ako zvýšiť náklady

Ako zvýšiť náklady

Video: #9 | Těžba Ethereum + Zilliga = Merged mining 2024, Júl

Video: #9 | Těžba Ethereum + Zilliga = Merged mining 2024, Júl
Anonim

Ak organizácia v dôsledku transakcie nechce deklarovať príliš vysoký zisk, existujú spôsoby, ako vizuálne zvýšiť náklady na tovar. Ako sa to dá dosiahnuť?

Image

Návod na použitie

1

Ak sa napríklad rozhodnete zmeniť dodávateľa na dodávateľa, ktorého ceny sú oveľa nižšie, ale nechcete platiť dodatočnú daň z príjmu, zvýšte náklady na papier na papieri zmenou materiálových nákladov: zvýšenie nákladov na dopravu alebo zvýšenie mzdových nákladov. V tomto prípade bude vonkajší rozdiel medzi pôvodným a súčasným ziskom zanedbateľný a nevznikne otázka daní.

2

Ak ste napríklad zakúpili výrobok za veľmi nízku cenu a chcete ho predať za trhové ceny, aby nedošlo k podozreniu budúcich zákazníkov, zvýšte výrobné náklady tak, že pridelíte sumy sociálnym fondom a dopravné. Po zvýšení ceny týmto spôsobom môže byť zisk nižší, ale neprimerane nízka cena vás nespochybní o vašej úprimnosti.

3

Zvýšenie nákladov je tiež výhodné, ak je vaša spoločnosť dcérskou spoločnosťou. Vysoké výrobné náklady vedú k zvýšeniu finančných tokov od vlastníka - investora, a to je šanca na zvýšenie ich vlastného príjmu. Účinným spôsobom, ako zvýšiť náklady, je zvýšenie ostatných výdavkov (konzultačné a agentúrne služby), zvýšenie platov pre zamestnancov a administratívu a nákup drahších surovín. Kvalifikovaný účtovník môže významne zlepšiť blaho vašej spoločnosti, ale napriek tomu sa snaží byť mierny.

4

Upozorňujeme, že všetky tieto kroky sú v rozpore s daňovým poriadkom Ruskej federácie a môžu viesť k komplikáciám vo vzťahoch s orgánmi činnými v trestnom konaní, najmä s odborom boja proti hospodárskym zločinom. Pokúste sa dosiahnuť svoje ciele čo naj legitímnejšie, nie naháňať nadmerný zisk. Niekedy je lepšie prísť o malú sumu, ako byť obžalovaným v trestnom prípade škodlivého daňového úniku.

Odporúčaná