Obchodná komunikácia a etika

Ako nájsť riaditeľa spoločnosti

Ako nájsť riaditeľa spoločnosti

Video: Michal Pastier, kreatívny riaditeľ 3 firiem o produktivite bez obety zdravia / Powerlogy Podcast #07 2024, Júl

Video: Michal Pastier, kreatívny riaditeľ 3 firiem o produktivite bez obety zdravia / Powerlogy Podcast #07 2024, Júl
Anonim

Jedna vec je poznať riaditeľa spoločnosti osobne. Ak chcete zistiť, kto presne je vedúcim podniku, ktorý je predmetom záujmu, je získanie priezviska, mena a mecenáše ďalšie. Zvážte obidve možnosti.

Image

Návod na použitie

1

Zoznámenie s vodcom Takéto oboznámenie sa zvyčajne vyžaduje u tých, ktorí hľadajú kontakt s vedúcim tejto spoločnosti. To môžu potrebovať manažéri predaja rôznych podnikov, ktorí majú túto spoločnosť na zozname potenciálnych kupujúcich. Alebo prepojené firmy z toho istého segmentu trhu pre akékoľvek ďalšie organizačné problémy. Alebo možno budete chcieť získať prácu a rozhodli sa osobne stretnúť s vedúcim spoločnosti. Toto je samozrejme pravda, ak je spoločnosť malá. Vo všetkých týchto a podobných prípadoch je prvou vecou, ​​aby ste vytočili číslo recepcie spoločnosti, o ktorú máte záujem.

2

Prenosnú časť pravdepodobne vyzdvihne tajomník alebo vedúci kancelárie. Zdvorilo pozdravte a povedzte niečo také: „Volám sa Pyotr Ignatievich. Chcel by som sa so svojím manažérom porozprávať o spolupráci s mojou spoločnosťou. Prosím, povedzte mi, kedy tam bude? Teraz u mňa? Skvelé! váš vodca. Dobre, ďakujem. Áno, pripojte sa! “ Potom budete mať možnosť osobne sa stretnúť s riaditeľom spoločnosti.

3

Zistite totožnosť riaditeľa Niekedy sú situácie, keď potrebujete zistiť iba meno riaditeľa podniku. Napríklad v prípade, že ste zamestnancom tejto spoločnosti, opätovne ste spoločnosť predali a nikto sa neoznámi s osobou nového šéfa, zatiaľ čo ste pre neho nazhromaždili obchodné otázky. V takom prípade môžete podať žiadosť ako zamestnanec tohto podniku do registračného oddelenia IFTS (Inšpektorát federálnej daňovej služby), v ktorom bude napísaná vaša žiadosť o vydanie výpisu z Jednotného štátneho registra právnych subjektov, ktorý zhrnie stručné informácie o spoločnosti, vrátane informácií o riaditeľovi.

Odporúčaná