ostatné

Ako zistiť, či je spoločnosť registrovaná

Ako zistiť, či je spoločnosť registrovaná

Video: Pápež podporil registrované partnerstvá | 22.10.2020 2024, Júl

Video: Pápež podporil registrované partnerstvá | 22.10.2020 2024, Júl
Anonim

Mnohé organizácie, ktoré dostávajú priaznivé obchodné ponuky od neznámych organizácií a pripravujú sa na uzavretie zmluvy, dúfajú v integritu svojich nových partnerov a nekontrolujú poskytnuté informácie. Medzitým podvodníci vyvíjajú celé operácie na dokončenie nelegálnych transakcií, v dôsledku ktorých trpia čestné, ale dôveryhodné spoločnosti. Musíte len začať zisťovať, či je spoločnosť zaregistrovaná.

Image

Návod na použitie

1

Navštívte oficiálnu webovú stránku Federálnej daňovej služby Ruska http://www.nalog.ru/ , ktorá predstavuje novú, najpohodlnejšiu službu, ktorá vám umožní skontrolovať podrobnosti o vašej protistrane a získať informácie zo zdroja. Tu získate prístup k informáciám obsiahnutým v Jednotnom štátnom registri právnických osôb k dátumu podania žiadosti.

2

Vyberte kartu v horizontálnom hornom menu „Elektronické služby“. Na stránke, ktorá sa otvorí, nájdite sekciu „Skontrolujte sa a protistrana“, ktorá vám umožňuje priamy prístup k databáze, ktorú potrebujete. Ak chcete ísť, kliknite na názov sekcie alebo do vyhľadávacieho riadku napíšte adresu služby http://egrul.nalog.ru/ .

3

Ak chcete požiadať o databázu USRLE, zadajte do aktívnych polí všetky informácie, ktoré máte o organizácii, ktorá vás zaujíma. V takom prípade nie je potrebné vyplniť všetky polia, stačí to vedieť. Môže to byť DIČ, PSRN, SRN alebo názov spoločnosti. Na urýchlenie vyhľadávania môžete zadať ďalšie podrobnosti o spoločnosti, ktorá je vám známa (dátum registrácie, adresa atď.). Nemusíte teda vyberať požadovanú organizáciu zo zoznamu navrhnutého systémom. Zadajte špeciálny kód uvedený na stránke vedľa aktívneho okna a kliknite na tlačidlo „Vyhľadať“. Tu nájdete všetky informácie, ktoré vás zaujímajú v súvislosti so štátnou registráciou protistrany a zmenami stavu.

Užitočné rady

Po získaní týchto informácií ich môžete vziať do úvahy pri rozhodovaní o partnerstve, ale nenechávajte ďalšie príležitosti na kontrolu svojho partnera. Keďže spoločnosti uvedené v zjednotenom štátnom registri právnických osôb už nemusia v skutočnosti existovať, pretože všetky postupy týkajúce sa likvidácie podniku ešte nie sú ukončené, informácie o takýchto zmenách v registri ešte nebudú ukončené.

Odporúčaná