obchodné

Ako si prenajať stánok

Ako si prenajať stánok
Anonim

Všetky vzťahy spojené s prenájmom sa riadia kapitolou 34 Občianskeho zákonníka Ruskej federácie a uzatvárajú sa na základe dvojstrannej dohody medzi vlastníkom a nájomcom. Ak si chcete prenajať stánok, musíte nájsť vhodnú možnosť a uzavrieť uvedený dokument.

Image

Budete potrebovať

  • - pas;

  • - dva listy formátu A-4;

  • - svedkovia.

Návod na použitie

1

Vhodnú možnosť nájdete, ak kontaktujete realitnú agentúru alebo si prečítate informácie v miestnych novinách a televízii. Dohodnite si stretnutie s majiteľom stánku, v ktorom prediskutujete všetky svoje otázky týkajúce sa možnosti prenájmu, nákladov a ďalších podmienok.

2

Ak vám verbálna dohoda vyhovuje, začnite písať zmluvu. Na záver dokumentu budete potrebovať dva listy papiera A-4, pero, pas majiteľa a vaše, dvoch svedkov majiteľa a nájomcu s identifikačnými dokladmi.

3

Pred uzatvorením zmluvy sa oboznámte s titulnými dokumentmi pre stánok. Môžete si vypracovať nájomnú zmluvu s vlastníkom alebo notársky overeným agentom vlastníka. Ak je nájomca pred vami, je povinný získať od vlastníka notárske povolenie, aby mohol stánok prenajať.

4

Priamo v zmluve uveďte všetky ustanovenia upravujúce vzťahy. Zmluva by mala obsahovať úvodnú časť, kedy, kto, s kým, kde a o čom dokument uzavrel. Nezabudnite uviesť adresu, názov a počet dokladov o titule.

5

V hlavnej časti uveďte podmienky, sumu, spôsoby platby za prenájom stánku, povolenie na používanie. Napríklad, ak ste si prenajali malú maloobchodnú predajňu, musíte predať iba malú maloobchodnú predajňu. Pri reprofilácii určitého druhu činnosti musíte získať povolenie od vlastníka alebo okamžite uviesť, že sa bude stáť na obchodné účely, profil môžete vynechať. V takom prípade sa budete môcť sami rozhodnúť, či budete obchodovať v maloobchode alebo zariadiť miesto v miestnosti, kde sa predáva víno alebo pivo na plnenie.

6

Ďalšie podmienky, ktoré môžete špecifikovať alebo sa nimi vyhnúť. Ak dôjde k nezhodám, súd sa bude riadiť pokynmi kapitoly 34 Občianskeho zákonníka Ruskej federácie.

7

V dolnej časti dokladu podpíšte dátum, požiadajte o podpísanie a uveďte pasové údaje prítomných svedkov.

8

Dohoda uzatvorená na obdobie dlhšie ako 12 mesiacov podlieha štátnej registrácii v regionálnej registračnej komore.

prenájom stánku

Odporúčaná