Obchodné riadenie

Ako rozložiť vitrínu

Ako rozložiť vitrínu

Video: Nový Chevrolet Corvette Stingray | Stredný motor Supercar | Čo hovoria odborníci? 2024, Júl

Video: Nový Chevrolet Corvette Stingray | Stredný motor Supercar | Čo hovoria odborníci? 2024, Júl
Anonim

Ak začínate s podnikaním, musíte poznať niekoľko základných pravidiel obchodu a ovládať niektoré techniky efektívneho využívania vašich zdrojov. Pretože podnikanie je druh inscenovanej hry, v ktorej je cena vaším ziskom, schopnosť takticky vykonávať činnosti je obzvlášť dôležitá. Jedným z týchto prípadov je zobrazenie okien.

Image

Návod na použitie

1

Analyzujte svoje publikum. Predtým, ako sa rozhodnete, čo a ako ho umiestnite na okno, zistite, čo presne je vašich výrobkov, o ktoré má kupujúci záujem. A v závislosti od vašich cieľov urobte iný výpočet.

2

Ak potrebujete predať tovar dlhodobej spotreby, predložte ho na najvýznamnejšom mieste. Zjednodušte a zväčšte cenovku. To, čo je potrebné predať, by malo byť predovšetkým oko kupujúceho.

Image

3

Ak máte nejaký zvlášť výhodný produkt, ktorý ste dostali za nízku cenu, ale boli ste schopní urobiť veľkú rezervu, pravdepodobne by mal byť umiestnený v jeho strede, až kým táto položka nestratí svoj význam.

4

Ozdobte vitrínu, najmä pokiaľ ide o vonkajšie okno displeja otočené do ulice. Ako vyzerajú sivé a neatraktívne poloprázdne sivé steny takýchto výkladov, ktoré nie sú skutočne plné tovaru ani dekorácie. Takáto vitrína naopak priťahuje návštevníkov z vášho miesta a odrádza od vôle vás navštíviť. Každá prezentácia, ako samostatný obchod - tak vytvorte jej obraz. Naplňte ho sortimentom, vytvorte pocit bohatstva, vložte po bokoch aspoň pravidelný tematický kartón. To ukáže, že majiteľ mal v ruke ruku, čo znamená, že svoju prácu miluje.

5

Puzdro displeja udržiavajte vždy čisté. Nečistoty, prach a iné odpadky vykazujú iba postoj „ignorovania“, ktorý, samozrejme, nepriaznivo ovplyvní celý obchod.

Image

ako usporiadať tovar

Odporúčaná