Obchodné riadenie

Ako ponúknuť na predaj

Ako ponúknuť na predaj

Video: Na predaj 3-izbový byt v Krasňanoch pri Žiline 2024, Júl

Video: Na predaj 3-izbový byt v Krasňanoch pri Žiline 2024, Júl
Anonim

Ak sa chcete zúčastniť aukcie, musíte sa zaregistrovať na niektorej z lokalít, napríklad na eBay. Účasť v aukcii je veľmi výhodná, je však potrebné dodržiavať niekoľko jednoduchých pravidiel.

Image

Návod na použitie

1

Stav „Predajca“ získate po registrácii na eBay. Pozrite sa na predajcov a kupujúcich webu, prečítajte si ceny. Nikdy nádej na príležitosť. Prečítajte si fóra.

2

Ak chcete začať s nákupmi, zvýšite to svoje hodnotenie, pretože len málo ľudí sa chce obrátiť na „predajcu“, ktorý na stránkach nemá minulosť. Keď si uvedomíte, že ste pripravení veľa predať, kliknite na tlačidlo Predať, a to v hornom rohu každej aukčnej stránky.

3

Vyberte formát predaja. Toto určí, ako sa bude predaj tovaru vykonávať. „Aukčný štýl“ - ak vyberiete tento typ aukcie, výberové konania sa budú konať na vašej zásielke. Ak začiarknete políčko „Fixná cena“, bude sa vaša položka predávať za určitú cenu bez ponúkania cien.

4

Vyberte si vhodnú kategóriu pre svoju položku. Na tento účel si preštudujte, čo sa predáva a v ktorých kategóriách. Neukladajte tovar iba do správnej kategórie, inak bude vaša zásielka stiahnutá z predaja a váš účet môže byť zablokovaný.

5

Vytvorte atraktívny nadpis. Váš názov musí nevyhnutne obsahovať kľúčové slovo, pretože kupujúci prídu k vášmu produktu presne podľa neho. Prezrite si tituly konkurentov. Skontrolujte pravopisné a gramatické chyby, ak boli nájdené, opravte ich. Ak je názov chybný, kompetentní potenciálni kupujúci ho jednoducho nenájdu.

6

Vytvorte zaujímavý popis. Spolu s nadpisom by malo obsahovať kľúčové slová a malo by byť uveriteľné. Skontrolujte chyby. Opis by mal obsahovať všetky informácie, ktoré by mohli zaujímať zákazníkov. Nerobte však príliš veľa popisu. Pamätajte, že stručnosť je sestrou talentu. V popise zvýraznite graficky dôležité časti, použite rôzne farby, zvýraznite kurzívu a niečo podčiarknite. Ale nepreháňajte to, popis by mal vyzerať stručne.

7

Uveďte počiatočnú cenu a určte trvanie aukcie. Nenechajte symbolizovať počiatočnú cenu, pretože konečná cena vám nemusí vyhovovať. Buďte realistickí. Trvanie aukcie môže byť 1, 3, 5, 7 a 10 dní.

8

Pridajte fotografiu produktu. Fotografia musí byť vysokej kvality.

Odporúčaná