ostatné

Ako vytvoriť úspešnú reklamu

Ako vytvoriť úspešnú reklamu

Video: Facebook Reklama pre Začiatočníkov | TRÉNING 2024, Júl

Video: Facebook Reklama pre Začiatočníkov | TRÉNING 2024, Júl
Anonim

Účelom reklamy je pritiahnuť pozornosť spotrebiteľov a podať správu o produkte. Na rozvoj reklamnej spoločnosti môžete využiť služby reklamnej agentúry. Ale na samom začiatku podnikania si môžete vytvoriť koncept sami.

Image

Budete potrebovať

Poznámkový blok, pero, učebnice o reklame.

Návod na použitie

1

Vytvorte kreatívnu skupinu rovnako zmýšľajúcich ľudí a obchodných partnerov. Brainstorm. Úlohou akejkoľvek reklamnej koncepcie je vytvoriť jasný akčný program na propagáciu produktu.

2

Zistite, aký typ reklamy bude najlepšie prezentovať vaše produkty cieľovému publiku. Ak to chcete urobiť, musíte pochopiť, čo je na vašom produkte alebo službe jedinečné. Kto je váš spotrebiteľ? Aké informačné kanály používa. Načrtnite všetky nápady do poznámkového bloku. Dokonca aj ten najbláznivejší nápad si zaslúži byť napísaný.

3

Zvážte každú myšlienku z nasledujúcich hľadísk:

- Prečo bude pre mňa výhodné kúpiť tento produkt?

- Prečo je lepšie kúpiť tento produkt od tejto spoločnosti?

- Bola už takáto propagačná ponuka?

4

Rozhodnite sa o svojej pozícii. Malo by byť reklamné spoločnosti vážne a príťažlivé. Alebo naopak, absurdné a pôsobiace na emocionálnu, zmyselnú stránku diváka.

5

Vytvorte reklamný text, ktorý zdôrazňuje výhody vášho produktu. V texte nepoužívajte bežné frázy, klišé, negatívy. Hlavnými požiadavkami sú stručnosť, obsah informácií, kreativita. Na základe tohto textu sa všetky typy reklamy vytvárajú od sloganov až po video skripty.

6

Ak máte príležitosť prilákať umelca, bude to užitočné pri vytváraní log, talizmov a umeleckých obrázkov.

7

Vytvorte dosku pre svoju budúcu reklamnú spoločnosť. Umiestnite na stenu všetky kresby, slogany, otázky, ktoré ste vytvorili počas práce. Postavia vaše výrobky na trh. Preto nie je potrebné umiestňovať všetky informácie do sloganu.

8

Napríklad pri súčasnom spustení videoreklamy a reklamy na vonkajšie použitie stačí uviesť všetky informácie vo videu a na vonkajšiu reklamu bude k dispozícii dostatok loga a sloganu. Rozhodnite sa, koľko chcete uviesť na trh každý typ propagačného produktu. Mali by ste si toho všimnúť. Príliš agresívna reklamná spoločnosť však môže odradiť spotrebiteľa.

Venujte pozornosť

Úspešná reklamná spoločnosť je nielen úspešným a kreatívnym nápadom, ale aj logistikou. Je dôležité spustiť každý typ reklamy včas. Napríklad bannery s tajomným logom na ulici za týždeň sú podporované televíznou reklamou. Preto musíte vysielacie časy uplatniť vopred.

Užitočné rady

Skúste použiť veľké písma a farebné reklamy. Tým sa získa lepšia pozornosť.

USP: Jedinečný predajný návrh

Odporúčaná