Obchodná komunikácia a etika

Ako nájsť vodiča na prácu

Ako nájsť vodiča na prácu

Video: Ako si nájsť prácu? 🕵️‍♂️ Nerob TIETO CHYBY | Zmudri.sk 2024, Júl

Video: Ako si nájsť prácu? 🕵️‍♂️ Nerob TIETO CHYBY | Zmudri.sk 2024, Júl
Anonim

Ak potrebujete vodiča, v podstate máte dve možnosti. Najprv si na aute najmite osobu. Po druhé, dohodnite si s najatým vodičom prácu na jeho vlastnom aute. Každá z týchto možností má svoje vlastné charakteristiky.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete nájsť vodiča svojho automobilu, vyhľadajte relevantné inzeráty o zamestnaní alebo odošlite svoje vlastné. V nej navyše uveďte značku vozidla, na ktorom budete pracovať. Ak však nájdete vodiča pre prácu, môžete naraziť na problém príliš opatrného prístupu zamestnanca k svojmu majetku. A bez ohľadu na to, ako dobre mu platíte plat, a to aj bez ohľadu na jeho oficiálne zamestnanie, budete musieť minúť ďalšie peniaze na pravidelné opravy automobilov a kontrolovať, či vodič paliva a maziva vyčerpáva vodu, keď ste preč, a či nové diely budú vymenené za staré. Ďalšia možnosť pomáha predchádzať takýmto problémom.

2

Pokúste sa nájsť vodiča s vlastnou dopravou, ktorý vyhovuje vašim podmienkam. Ak potrebujete vodiča pre podnikanie, napríklad pravidelnú prepravu výrobkov, potom je žoldnier tou najlepšou voľbou. Takúto osobu môžete nájsť v práci dvoma spôsobmi. V novinách uveďte, že na prácu na vašich trasách alebo aplikáciách potrebujete vodiča s vlastnou dopravou. Pre tých, ktorí zavolajú na reklamu, zavolajte na úrokovú cenu 10 až 15 pod priemernú cenu prevládajúcu vo vašom meste. Sprostredkovateľské spoločnosti spravidla stanovujú priemernú cenu, ktorá len udržiava toto percento od platenia vodičom.

3

Vyskúšajte aj služby sprostredkovateľských firiem. Sieť chrbta ich pracovníkov sa spravidla skladá z dôveryhodných a skúsených vodičov, ktorí nezbavujú zamestnávateľov. Po určitej dobe, ako ste takto pracovali, budete môcť lákať svoju prácu vodiča-žoldniera s dobrými skúsenosťami.

Odporúčaná