obchodné

Ako uzavrieť

Ako uzavrieť

Video: MetaTrader5 | MT5 | ako uzavrieť pozíciu 2024, Júl

Video: MetaTrader5 | MT5 | ako uzavrieť pozíciu 2024, Júl
Anonim

Na konci BSP nemusíte strácať z dohľadu toľko. A čo je najdôležitejšie - okamžite zaplatiť príjmy dôchodkového fondu. Samotné zatváranie je však v prípade potreby dosť jednoduché.

Image

Návod na použitie

1

Vyplňte žiadosť o likvidáciu havarijného riadiaceho systému alebo samostatného podnikateľa v tvare P26001 „Žiadosť o štátnu registráciu ukončenia činnosti fyzickou osobou ako samostatného podnikateľa v súvislosti s rozhodnutím o ukončení tejto činnosti“. Formulár môžete mať pri akejkoľvek inšpekcii daňovej služby alebo na stránke venovanej zatvoreniu jednotlivých podnikov, napríklad www.ipclose.ru.

2

Platte štátny poplatok za zatvorenie ABM v najbližšej pobočke Sberbank. Podrobnosti o účte na zaplatenie poplatku nájdete v rovnakých zdrojoch ako vzorový formulár žiadosti o zrušenie.

3

Na daňovom úrade v mieste registrácie vášho individuálneho podnikateľa predložte žiadosť o zatvorenie jednotlivého podnikateľa formou P26001 a potvrdenie o zaplatení štátnej povinnosti za uzavretie samostatného podnikateľa s poznámkou o platbe. Daňový úradník vydá potvrdenie o prijatí dokumentov vo vašom mene.

4

Po 5 pracovných dňoch znova navštívte daňový úrad a po predložení osobného pasu a potvrdenia o prijatí potrebných dokladov dostanete potvrdenie o štátnej registrácii ukončenia fyzickej osoby ako samostatného podnikateľa, ako aj výpis z zjednoteného štátneho registra jednotlivých podnikateľov.

5

O ukončení ACSE informujte kanceláriu dôchodkového fondu písomným vyhlásením. Na tento účel budete potrebovať osobný pas a osvedčenie o štátnej registrácii ukončenia činnosti jednotlivca ako samostatného podnikateľa. Zamestnanec dôchodkového fondu vypracuje správu a dá vám doklady o splatení dlhov z povinných pevných platieb.

6

Splatiť dlhy z povinných pevných platieb v ktorejkoľvek pobočke ruskej banky Sberbank. Uzatváracie konanie pre vašu individuálnu spoločnosť bolo ukončené.

Odporúčaná