ostatné

Ako zarobiť peniaze na 8. marca kvety

Obsah:

Ako zarobiť peniaze na 8. marca kvety

Video: Q & A with GSD 009 with CC 2024, Júl

Video: Q & A with GSD 009 with CC 2024, Júl
Anonim

8. marca - Medzinárodný deň žien. Mnoho žien dostáva pri tejto príležitosti kvety ako prejav pozornosti. Na druhú stranu, tento sviatok je skvelý dôvod, ako zarobiť nejaké peniaze. Aký je najobľúbenejší darček? Samozrejme, kvety! V ten deň si na nich môžete zarobiť slušné peniaze.

Image

Okrem snežienok sa tulipány považujú za symbol nadchádzajúcej jari. Elegantné romantické kvety, ktoré sa spravidla dávajú do 8. marca. Skúsení podnikatelia už kupujú kvety vopred, pripravujú propagačné akcie, aby mohli začať včas predávať.

Vrchol predaja kvetov pripadá na tri dni: deň predtým, na samotnú dovolenku (keď ceny prirodzene stúpajú), deň po, keď už môžete zľavu uskutočniť.

Výnosy sa podľa štatistík môžu pohybovať od 1 500 rubľov. do 100 000 rub. (môžete zarobiť viac, ale investície musia byť vážne). Dokonca aj študenti môžu zarobiť nejaké peniaze.

S kým a kde kúpiť?

Predajcovia a dodávatelia sa už na spoluprácu pripravujú vopred. Prenajímajú sa ďalšie sklady, monitorujú sa veľkoobchodné ceny a balenie. Je lepšie kúpiť veľa kvetov vopred vo veľkom alebo objednať, pretože pred sviatkom ceny stúpajú. Ak kupujete kvety vopred, musíte ich uložiť do špeciálnych chladničiek, inak bude čerstvosť na nízkej úrovni.

Je lepšie začať kupovať kvety dva týždne pred sviatkom, jedná sa o tzv. Strednú zem. Tentoraz sa kvety ukladajú pokojne, ak sú splnené všetky podmienky. Optimálna teplota je maximálne 5 - 7 ° C. Kvety sa skladujú bez vody a balia sa do samostatných obalov, ktoré sa nesmú odstraňovať. Je lepšie stohovať ich na seba, ale položiť ich na povrch. Tri dni pred sviatkom by mali byť kvety vložené do vody. A nezabudnite na krájanie nôh kvetín, inak nebudú žiť ani dve hodiny, pretože noha je upchatá a kvetina nemôže prijímať vodu.

Potrebujem návrh IP?

Spravidla 3 dni nemá zmysel sa registrovať ako samostatný podnikateľ. Kvety môžete predávať legálne a nelegálne.

Nelegálny predaj kvetov

Nakupujeme vo veľkom množstve tulipánov, predávame kdekoľvek. Spomeňte si na ľudí na zastávkach v obchodoch. Každý policajt vás samozrejme môže požiadať o dokumenty. Ak k takejto situácii došlo, potom prvýkrát môžete vystúpiť s upozornením a potom pokutu od 500 do 2500 rubľov. Je lepšie vopred vyzdvihnúť objednávku prostredníctvom svojich priateľov a známych, pričom prijímate zálohu, aby v prípade odmietnutia nedošlo k strate peňazí.

Typicky sú tulipány balené v 20 kusoch v balení. 100 ks tulipány pre veľkoobchodnú základňu - to nie je veľkoobchod, takže cena môže byť mierne predražená. Usporiadať vopred.

Zákonný predaj kvetov

Povolenie na obchod v administratíve sa udeľuje (na 3 dni v tomto prípade poskytujú zadarmo). Sedadlá sa spravidla vydávajú už vopred pripravené. Preto sa oplatí sa o to vopred postarať. Alebo si prenajmite pozemok na trhu alebo v nákupnom centre.

Kvalita kvetov, odrôd

Dobrý tulipán sa drví, keď kliknete na balenie. Ak nebudete chrumkavku počuť, nebude možné kvety dlhodobo skladovať. Balenie môžete odstrániť, keď je tulipán úplne opitý, pred predajom bude pevný a pevný. Kvety sú citlivé na svetlo: zmäknú a začnú sa ohýbať.

Najobľúbenejšie kvety sú silné zlato (žltá), Lalibella (oranžová), Kung Fu (ružová), Barcelona (lila).

Odporúčaná