Druhy činností

Ako zarobiť peniaze na automatické opravy

Ako zarobiť peniaze na automatické opravy

Video: 3 NAJLEPŠIE SPÔSOBY, ako zarobiť peniaze na YouTube 2024, Júl

Video: 3 NAJLEPŠIE SPÔSOBY, ako zarobiť peniaze na YouTube 2024, Júl
Anonim

Otvorenie plnohodnotnej automobilovej služby pre začínajúceho podnikateľa je veľmi ťažké, pretože konkurencia veľkých spoločností je veľmi vysoká. Dobrý automechanik si však môže zabezpečiť stabilné zárobky a pravidelnú klientelu, ak sa kompetentne priblíži k propagácii svojich vlastných služieb.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - vybavenie;

  • - propagačné predmety.

Návod na použitie

1

Vyberte typ práce, ktorú chcete vykonať. Môže ísť o celú škálu služieb opravy motorov, karosérií, lakov. Ak sa špecializujete iba na jednu oblasť, môžete sa stať vyhľadávaným špecialistom. Je nepravdepodobné, že by vás klient vzal vážne, ak ľahko sľúbite dokonalé vykonanie akejkoľvek práce.

2

Nájdite si miesto na prácu. V tomto prípade je celkom vhodná garáž alebo malá prenajatá miestnosť. Postarajte sa o prítomnosť kanalizácie, elektriny, kúrenia. Izba sa môže nachádzať na akomkoľvek vhodnom mieste, je však žiaduce, aby sa dala ľahko nájsť.

3

Vybavte si priestor pre prácu. Vykonajte v ňom minimálne opravy. Možno budete potrebovať pozorovaciu dierku. Nainštalujte police na potrebné materiály. Získajte potrebné vybavenie, ktorého množstvo závisí od vykonanej práce.

4

Pokúste sa poskytnúť služby servisného strediska pre výjazdy z auta, pretože nie každý majiteľ bude súhlasiť s opustením svojho auta s neznámym mechanikom. Nájdete stálych zákazníkov a pravidelne im poskytujete štandardný súbor služieb. Môže to byť čistenie interiéru, výmena oleja, brzdové doštičky, leštenie karosérie, diagnostika vozidla.

5

Tlačte lacné vizitky alebo letáky a distribuujte ich priateľom, ako aj v oblasti, kde sa nachádza vaša pracovňa. Uveďte na nich druhy vykonanej práce, kontaktné údaje a mapu umiestnenia.

Užitočné rady

Pokúste sa vybudovať dobrú povesť pre vaše služby, pretože práca súkromných automechanikov sa propaguje ústnym podaním. Vykonajte všetky práce včas alebo vopred informujte majiteľa vozidla o oneskorení. Počet zákazníkov, ktorí prišli na základe odporúčaní, bude postupne stabilný.

Odporúčaná