ostatné

Ako sa zaregistrovať LLC v Petrohrade

Ako sa zaregistrovať LLC v Petrohrade

Video: Zenit SAINT PETERSBURG vs. VK Dukla LIBEREC - CEV Volleyball Cup 2021 Men 4th Finals 2024, Júl

Video: Zenit SAINT PETERSBURG vs. VK Dukla LIBEREC - CEV Volleyball Cup 2021 Men 4th Finals 2024, Júl
Anonim

Na registráciu spoločnosti s ručením obmedzeným v Petrohrade je potrebné zhromaždiť určitý balík dokumentácie. Zahŕňa vyhlásenie vo forme p11001, ktoré je osvedčené notárom, listina, protokol o založení spoločnosti a ďalšie dokumenty. Prechádzajú na registračný orgán, zástupcovi spoločnosti sa po 5 pracovných dňoch vydá osvedčenie o registrácii LLC.

Image

Budete potrebovať

  • - forma p11001;

  • - charta;

  • - rozhodnutie vytvoriť spoločnosť;

  • - dokumenty účastníkov LLC.

Návod na použitie

1

Najprv sa rozhodnite, čo sa bude volať vašej spoločnosti. Názov je vizitkou spoločnosti, preto si táto položka vyžaduje osobitný prístup. Najjednoduchší spôsob je priradiť názov k typu činnosti podniku. Vyskúšajte niekoľko možností, pretože by nemali existovať rovnaké názvy.

2

Rozhodnite sa, na ktorú adresu bude organizácia zaregistrovaná. Ak sa rozhodnete zvoliť si miesto registrácie jedného zo zakladateľov spoločnosti ako adresu sídla spoločnosti, môžu nastať problémy, pretože kontrola zvyčajne vyžaduje prenájom. Z tohto dôvodu sa zaregistrujte na adrese skutočného sídla spoločnosti.

3

Rozhodnite sa, akú veľkosť nastavíte ako základné imanie. Podľa legislatívnych aktov nemôže byť nižšia ako sto minimálnych miezd (minimálna mzda). Teraz rozdeľujte akcie medzi zakladateľov. Upozorňujeme, že počet účastníkov spoločnosti je obmedzený na 50.

4

Potom vypracujte protokol (rozhodnutie) o vytvorení LLC. Uistite sa, že dokument je podpísaný predsedom, tajomníkom ustanovujúceho zhromaždenia, ktoré sú predbežne vybrané hlasovaním.

5

Pripravte si chartu LLC. V dokumente uveďte všetky body, ktoré by v ňom mali byť podľa zákona o spoločnostiach s ručením obmedzeným.

6

Vyplňte žiadosť o registráciu LLC. Na tento účel sa používa formulár p11001. Zadajte do formulára informácie o názve spoločnosti, sídle spoločnosti, zakladateľovi a ďalšie potrebné informácie. Nezabudnite kontaktovať notára. V jeho prítomnosti bude potrebné uviesť osobný podpis, ktorý osvedčuje.

7

Vyššie uvedené dokumenty, ako aj kópie pasov účastníkov spoločnosti odovzdávajú svoje DIČ do registračnej komory. Toto telo sa nachádza na adrese: Petrohrad, Smolny, pod. 6. Vopred vyhľadajte potrebné informácie telefonicky: 8-812-276-11-75. Do 5 pracovných dní odo dňa predloženia dokumentácie vám bude vydané osvedčenie o registrácii.

8

Otvorte si bankový účet vo vybranej banke a objednajte si pečať vytvorenej LLC. Ak spoločnosť očakáva zamestnanie zamestnancov, vyplňte formulár o priemernom počte zamestnancov. Upozorňujeme, že tento dokument sa predkladá daňovej službe najneskôr do 20. dňa mesiaca, v ktorom je organizácia zaregistrovaná. Hlavná inšpekcia v Petrohrade sa nachádza pri nábreží rieky Fontanka, dom 76, telefón: 8-812-272-01-88.

  • Ako zaregistrovať spoločnosť v Petrohrade
  • Daňové inšpektoráty v Petrohrade
  • Všetky banky Petrohradu
  • Zoznam notárov v Petrohrade
  • Sadzby za notárske akty

Odporúčaná