Obchodné riadenie

Ako predávať ručné výrobky

Ako predávať ručné výrobky
Anonim

Remeslá boli vždy ocenené viac ako hromadne vyrábané predmety. Predaj tohto tovaru je však o niečo ťažší, pretože často nemá osvedčenia a nie všetky obchody sa snažia kúpiť jednotlivé kusy tovaru. Kde predať plody svojej práce?

Image

Návod na použitie

1

Na internete je najjednoduchším spôsobom, ktorý si prakticky nevyžaduje finančné náklady, vytvorenie skupiny na sociálnych sieťach alebo inzerovanie vášho produktu v komunite tvorcov blogosféry. Tu môžete nielen ľahko predať svoj produkt, ale tiež počuť konštruktívnu kritiku, niečo sa naučiť, zúčastniť sa rôznych workshopov a nájsť si priateľov, ktorí nás zaujímajú. Účastníci takýchto komunít často dokážu získať zľavu na nákup príslušenstva a materiálov pre svoju prácu výmenou za umiestňovanie reklám do svojich skupín a komunít.

2

V moderných výstavných halách a komplexoch nie, nie a existuje miesto pre značkové šperky. Ak žijete v dostatočne veľkom meste, kam prichádzajú turisti, potom môžete svoje výrobky odovzdať aj do obchodov so suvenírmi, kde je vždy požadovaný tovar a niekedy ani nemá čas na aktualizáciu. Pre určité percento z predaja alebo fixnú platbu bude váš tovar prijatý na predaj. Pokúste sa zladiť všeobecnú tému obchodu so suvenírmi, ako aj trendy sezóny vo výrobe vašich výrobkov.

3

Na výstavách a veľtrhoch sa často konajú výstavy a veľtrhy v každom meste. Niektoré z nich sú načasované na sviatky, iné sa konajú, keď sa zhromaždí dostatočný počet účastníkov. V každom prípade je veľtrh skvelým spôsobom, ako predať svoj vlastný tovar. Spravidla sem prichádzajú milovníci manuálnej práce, ktorí kupujú ručne vyrobený tovar veľa as radosťou. Aby ste sa mohli zúčastniť na veľtrhu, musíte zaplatiť za účasť a rezervovať si svoj vlastný stánok. Pamätajte, že priestor vášho exponátu musí vyniknúť, aby predaj prebiehal dobre.

4

Na blešom trhu vás miesto na takomto trhu nestojí veľa alebo vás nič nestojí. Na blších trhoch je vždy dosť kupujúcich, a ak ste talentovaný predajca, nebude pre vás ťažké predávať tam tovar. Hlavnou vecou je pokúsiť sa nehybne stáť, ale zmeniť svoje miesto nasadenia, pozorovať, kam smerujú najväčšie toky ľudí, ponúkať vaše výrobky a nezabudnite sa usmievať, takže ľudia sú ochotnejší kúpiť.

ako predávať remeslá

Odporúčaná