Obchodné riadenie

Kusnirovich Michail: životopis, rodina, stav

Obsah:

Kusnirovich Michail: životopis, rodina, stav

Video: MICHAEL JACKSON - POD ROUŠKOU CZ DABING 2024, Júl

Video: MICHAEL JACKSON - POD ROUŠKOU CZ DABING 2024, Júl
Anonim

Nie všetci členovia zoznamu Forbesov v Rusku sa môžu pýšiť takou vytrvalosťou pri dosahovaní cieľov a pracovných schopností, ako je Michail Kusnirovič, majiteľ hlavného mesta GUM a Bosco di Ciliegy.

Image

Detstvo a mládež

Všetko sa začalo v roku 1966, keď sa syn Mikhail narodil v rodine chemickej Edity a inžiniera Ernesta Kusniroviča. Skromný život sovietskych obyvateľov, vzdelanie, ktoré bolo v tých rokoch obvyklé v škole č. 890 v hlavnom meste, nič neodlišovalo budúceho milionára od davu rovesníkov. Pokiaľ nie sú pozoruhodné schopnosti pre matematiku. Mladý Michail nepodporil túžbu svojich príbuzných poslať ho študovať na matematickú školu, rozhodol sa však pokračovať v rodinnej tradícii a získať chemické a technologické vzdelanie. Počas týchto rokov sa stretol s M. Chodorkovským, ktorý sa stal „partnerom“ v práci Komsomolu, as jeho budúcou manželkou.

Prvé projekty

Získaný diplom osobitne nepotešil novo razeného špecialistu. Michail sa rozhodol ísť opačnou cestou: najprv boli práce v IMA-Press, potom založenie a práca v Moskovskom východnom a západnom medzinárodnom dome a potom spolupráca s Giancarlom Casolim: cieľom bolo transformovať Gorky park do známeho zábavného parku. vytvoril Talian, ale už v roku 1992 sa oblasť činnosti dramaticky zmenila - na námestiach priechodu Petrovsky sa otvoril „butik“, v ktorom sa predávali módne odevy pre mužov 3 značiek - Guinco, Fiume a Nani Bon. Časom sa sortiment rozšíril o modely pre ženy a deti.

Dnešné záležitosti

V roku 1993 sa narodila nová spoločnosť - Bosco di Ciliegy, ktorá si získala slávu nielen doma, ale aj v zahraničí. Polovicu akcií vlastní zakladateľ Michail Kusnirovič, zvyšnú časť rozdelili medzi sebou dlhoroční partneri E. Balakin, S. Evteev, M. Vlasov.

Okrem hlavnej činnosti venuje Michail Kusnirovič veľkú pozornosť umeleckému festivalu, ktorý založil v roku 2001 a ktorý sa nazýva „Čerešňový les“. Mimochodom, herec Oleg Yankovsky, pozvaný ako vedúci dozornej rady, urobil veľa pre rozvoj udalosti. V tom istom roku 2001 bola Bosco di Ciliegy poverená dôležitou úlohou - vývojom a výrobou zariadení pre ruských atlétov zúčastňujúcich sa na olympijských hrách.

Kapitál GUM dlhuje podnikateľovi jeho obnovu a modernizáciu. Od roku 1992 pôsobil Michail Kusnirovich ako nájomca priestoru av roku 2017 sa stal jeho úplným vlastníkom.

Odporúčaná