obchodné

Otvárame vlastný podnik: detský klub!

Otvárame vlastný podnik: detský klub!

Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2024, Júl

Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti možno organizáciu súkromného detského klubu nazvať jednou z najziskovejších foriem malého podnikania. Najmä ak vezmeme do úvahy skutočnosť, že miesta v mestách a dokonca aj v dedinských materských školách majú hodnotu zlata. A môžete si svoj vlastný detský klub otvoriť ako mimovládnu predškolskú vzdelávaciu inštitúciu celkom ľahko.

Na usporiadanie detského klubu budete potrebovať:

- povolenie na otvorenie súkromného detského klubu;

- špeciálny vzdelávací program;

- záver Rospotrebnadzor vášho mesta o vhodnosti existujúcich priestorov na implementáciu predškolského vzdelávacieho procesu;

- registrácia právnickej osoby ako daňovníka na daňovom úrade;

- kvalifikovaný personál a distribúcia personálu.

Krok 1. Nájdite miestnosť na otvorenie súkromného detského klubu. Priestranné izby s veľkými izbami sú najvhodnejšie. Preto je najlepšie zvoliť miestnosť pre detský klub v nákupných a zábavných centrách - tu nájdete vhodný pavilón na prenájom za nízky poplatok. Dajte prednosť miestnostiam rozdeleným do niekoľkých oddelení: distribuujte ich do herne, spoločenskej miestnosti a kuchyne.

Krok 2. Vybavte miestnosť nábytkom potrebným pre všetky rôzne životné procesy a vzdelávanie detí: stoly so stoličkami, pohovky na relaxáciu, prípadne malý komplex domácej hry atď. Zorganizujte tiež šatňu vo vašom detskom klube. Postarajte sa o ďalšie fyzické potreby detí, napríklad o jedlo a spánok.

Krok 3. Nezabudnite na hračky a predmety potrebné na realizáciu predškolského vzdelávania detí. Usporiadajte malé „hodiny“ pre deti, aby sa naučili čítať, písať, maľovať obrázky, vyrezávať z plastelíny atď.

Krok 4. Aby ste ospravedlnili postavenie predškolskej vzdelávacej inštitúcie, vypracujte chartu vášho detského klubu a vzdelávací program na výučbu, rozvoj a výchovu detí. Zahrňte sem nielen lekcie kaligrafie, čítania a ďalších prvých predmetov, ale aj detské hry s učebnými prvkami, zdvorilostné lekcie a ďalšie.

Užitočné rady: Na okamžitý nábor skupiny detí si v obchodnom centre objednajte reklamu (nielen v nej), reklamu pre váš detský klub. Takže o vás budú vedieť rýchlejšie.

Pozor: Nevyberajte malé a úzke miestnosti na organizovanie detského klubu: nezabudnite, že deti sú deti a nebudú neustále sedieť, budú behať a hrať sa.

charta pre detský klub

Odporúčaná