obchodné

Spracovatelia ovocia a zeleniny v regióne Astrachán zvyšujú výrobné kapacity

Spracovatelia ovocia a zeleniny v regióne Astrachán zvyšujú výrobné kapacity
Anonim

Spoločnosť Astrakhan Canning Company, najväčší spracovateľ ovocia, zeleniny a iných potravinárskych výrobkov v regióne, realizuje program modernizácie vlastných kapacít od roku 2009 s cieľom zvýšiť akceptáciu surovín.

Image

Kampaň zameraná na technické vybavenie už priniesla svoje prvé ovocie - navrhovaný sortiment konzervovaného tovaru sa zvýšil a podľa toho aj jeho produkcia pod značkami spoločnosti Astrakhan Canning Company. Spoločnosť teda plánuje v súčasnosti obsadiť prázdne miesto na ruskom trhu, ktoré zostalo po tom, ako ruské orgány zaviedli zákaz dovozu potravín z niekoľkých krajín.

V novembri 2014 navštívil výrobný závod spoločnosti Astrakhan Canning Company Sergej Krzhanovsky, minister priemyslu, dopravy a prírodných zdrojov regiónu Astrachaň, ktorý preskúmal a vyhodnotil možnosti podniku a jeho potenciál. Na druhej strane Vladimír Aksenov, vedúci spoločnosti, zaznamenal pokračujúcu účasť regionálnych a federálnych orgánov na osude spoločnosti, ktorú zastupuje.

Vláda regiónu Astrachaň teda vyvinula a naďalej implementuje účinné mechanizmy na stimulovanie spracovateľského priemyslu v regióne. V roku 2014 bola v rámci konzervárenskej spoločnosti Astrakhan uvedená do prevádzky moderne vybavená dielňa špecializujúca sa na výrobu zeleniny na zmrazenie (asi 100 000 ton možného prevzatia surovín za jeden deň), ako aj chladiaca miestnosť so skladovacou kapacitou 3 000 ton mrazených potravín. výrobky.

Spoločnosť sa tam však nezastavila: spoločnosť Astrakhan Canning Company kúpila zariadenie na vybavenie dielne na spracovanie papriky a sekanie rôznych druhov zeleniny funkciou blanšírovania. Spoločnosť tak už rozšírila sortiment vyrábaných uhoriek a uhoriek.

„Moja farma je stále malá. Dodávam na trh čerstvé ovocie a zeleninu, už nie je dostatok objemov na spracovanie. Dúfam však, že do roku 2020 zvýšim výnosy a do značnej miery sa opieram o vládnu podporu. Potom je možné, že začnem spolupracovať a s veľkými procesormi, ako je spoločnosť Astrakhan Canning Company, “uviedol Ivan Mikhailov, súkromný poľnohospodár Astrachaň.

Odporúčaná