Obchodná komunikácia a etika

Prečo povzbudzovať nováčikov k tangu a podnikania

Obsah:

Prečo povzbudzovať nováčikov k tangu a podnikania
Anonim

Všetci sme boli kedysi začiatočníci. Platí to aj pre skúsených argentínskych tanečníkov tanga, ktorým sa podarilo získať svetovú slávu, ako aj pre najlepších podnikateľov, ktorých projekty sa v mnohých krajinách stali populárnymi. Samozrejme, v prvých fázach sa všetci ľudia pomýlia. Ak sú však tí, ktorí ich podporujú, ako aj tí, ktorí im poskytujú cenné vedomosti a skúsenosti, šance na dosiahnutie vyššej úrovne sa výrazne zvyšujú.

Image

Pri učení sa argentínskemu tangu získate ešte dôležitejšiu zručnosť pre každodenný život - postoj pacienta k chybám iných ľudí a schopnosť podporovať človeka, inšpirovať ho sebadôverou.

Ako si môžu partneri navzájom pomáhať

Pre ľudí, ktorí šli prvýkrát na školenie tanga, bude veľa nepochopiteľné, ako aj pre tých, ktorí práve začínajú podnikať alebo chápajú múdrosť nového podnikania. Musíte byť pripravení na skutočnosť, že nie všetko sa ukáže ľahko a rýchlo. A čo je dôležitejšie, musíte sa naučiť odpustiť svojim chybám a chybám ostatných a nikdy nestratiť sebadôveru. Pomôže vám to naučiť sa a zlepšovať zručnosti ostatných ľudí. Pre podnikanie je tento postoj obzvlášť užitočný.

V argentínskom tangu musia ženy často tancovať s menej skúsenými a kvalifikovanými partnermi. V takom prípade je vhodné zabezpečiť maximálny výnos a dobre sa riadiť príkladom, aj keď vo všetkom nie je úspešný. Po tanci bude samozrejme potrebné človeku vysvetliť, čo presne urobil zle, ale nepretržite ho neprerušujte leptavými poznámkami. Žena môže dať mužovi vedieť, že je pripravená ho nasledovať. Správne štruktúrované školenie poskytne požadovaný efekt v tanci aj v podnikaní. Majte to na pamäti pri tanci argentínskeho tanga a školiacich pracovníkov.

Pre mužov je dôležité naučiť sa inú vec - vytvoriť „spätnú väzbu“. Podnikatelia aj tanečníci často preceňujú svoje schopnosti, a keď sa dobre nezhodujú s podriadenými alebo kolegami, obviňujú ostatných, ale nie sami seba. Pri štúdiu argentínskeho tanga a tanca s neskúsenými partnermi pochopí človek, aké dôležité je dosiahnuť dobrý kontakt a pracovať na vlastnej technike, aby sa dosiahol požadovaný výsledok.

Odporúčaná