obchodné

Poradenstvo pre začínajúceho podnikateľa

Poradenstvo pre začínajúceho podnikateľa

Video: 3 fatálne chyby začínajúcich podnikateľov 2024, Júl

Video: 3 fatálne chyby začínajúcich podnikateľov 2024, Júl
Anonim

Každý začínajúci podnikateľ skôr či neskôr začne premýšľať o propagácii svojich výrobkov a služieb.

Image

Pri hľadaní klientskej základne, trávení času a financií na službách tretích strán a nedostávaní správneho výsledku sa spravidla vzdávajú.

Pozrime sa na príklad, keď hovoria „off line“. Keď začínajúci podnikateľ ide a zverejňuje informácie o svojom tovare, službách. Lepí reklamy, pristupuje k tomu zodpovedne, bez toho, aby zmeškal jediné možné informačné pole - sú to zastávky, vchody, najrôznejšie priechodné miesta. Výsledkom nie je spravidla dlho.

Dôverou tejto funkcie rôznym sprostredkovateľom je výsledok opačný. Takže ako nájsť zodpovedných interpretov je dosť ťažké. Aj keď požiadali o správu fotografií o vykonanej práci, vždy budú „prefíkaní“ ľudia, ktorí pre vás urobia správu o fotografii z rôznych uhlov na rovnakom mieste.

Metódy propagácie online sa nelíšia. Nestrácajte čas a peniaze na sprostredkovateľov, existuje veľa už implementovaných programov na vlastnú propagáciu vášho tovaru a služieb.

Áno, nie sú zadarmo, ale ako ukazuje prax, kompetentná investícia do podnikania je kľúčom k budúcemu úspechu.

Spoľahnite sa iba na seba - to je kľúčový okamih, keď sa stanete o krok vyššie ako vaši konkurenti.

V nasledujúcich článkoch urobím prehľad programov a služieb pre nezávislé PR. Prihláste sa na odber mojich publikácií a pýtajte sa.

Odporúčaná