Obchodné riadenie

Výber reklamných médií pre vnútornú reklamu v reštaurácii

Obsah:

Výber reklamných médií pre vnútornú reklamu v reštaurácii

Video: Ako vymeniť predných ložisko kolesa na AUDI A6 2 (C6) (NÁVOD AUTODOC) 2024, Júl

Video: Ako vymeniť predných ložisko kolesa na AUDI A6 2 (C6) (NÁVOD AUTODOC) 2024, Júl
Anonim

Segment vnútornej reklamy sa u nás dynamicky vyvíja. Tento typ komunikácie s cieľovým publikom možno nazvať jedným z najúčinnejších: potenciálny klient je nejaký čas v miestnosti, kde je vaša reklamná správa, a nemá takmer žiadnu šancu nevšimnúť si zmienku o vašom produkte alebo službe. Indore reklama je obzvlášť účinná v reštaurácii, pretože návštevník trávi v inštitúcii dosť dlho.

Image

Pri výbere interiérových reklamných médií by sa vlastník zariadenia nemal usilovať len zarobiť peniaze, ale nemal by dovoliť celej hale, aby bola plná všetkých druhov propagačných nástrojov a vytvorila pre klienta určité nepohodlie. Reklama by nemala byť veľa: je lepšie, ak nie je nenápadná, a čo je najdôležitejšie, harmonicky zapadá do interiéru a do všeobecnej koncepcie podniku.

Reklama na stoloch

V reštaurácii sa pozornosť návštevníka nejako sústredí na stôl, kde sa nachádza jeho jedlo a pitie. Preto je umiestnenie reklamy Indore na tomto mieste jedným z najúčinnejších. Pri čakaní na objednávku sa znudený klient môže dlho pozrieť na reklamu, otočiť položku, na ktorú sa uplatňuje, av niektorých prípadoch ju dokonca vziať so sebou. Výber médií je v tomto prípade veľmi pôsobivý. Môže to byť:

- tácky na pivo (značkové tácky na okuliare);

- prestieranie (podložky na jedno použitie pre misky s jednou alebo viacerými reklamnými správami);

- držiaky na servítky a servítky samotné;

- popolníky;

- jedlá;

- značkové vrecká s cukrom.

Samozrejme, že je nepravdepodobné, že si klient vezme riad so sebou, ale tácky a vrecká na cukor sú často zberateľskými predmetmi. Väčšinu týchto reklamných médií spravidla poskytujú inštitúcii dodávatelia výrobkov (čaj, káva, pivo, cigarety) ako marketingová podpora. Značkové výrobky však môžete vyrobiť s logom vašej reštaurácie. Zákazníci často fotografujú krásne prestieranie alebo len chutné jedlo a potom odovzdávajú obrázky do obľúbených sociálnych sietí. Poskytujú teda ďalšiu podporu vašej inštitúcii.

Prestieranie je spôsob, ako zarobiť peniaze navyše v reštaurácii. Vy ako vlastník spoločnosti musíte zabezpečiť, aby reklamy umiestnené na týchto médiách vyzerali slušne a zodpovedali úrovni vášho podniku.

Odporúčaná