ostatné

Ako môžem zarobiť peniaze na vlastnom systéme chudnutia?

Obsah:

Ako môžem zarobiť peniaze na vlastnom systéme chudnutia?

Video: Finančná gramotnosť a zdravý sedliacky rozum (Martin Šuster) 2024, Júl

Video: Finančná gramotnosť a zdravý sedliacky rozum (Martin Šuster) 2024, Júl
Anonim

Chudnutie je samozrejme skvelé! Ale chudnutie a zarábanie peňazí sú o niečo lepšie. Ukazuje sa, že je to tiež možné, preto je potrebné nielen systematizovať vašu skúsenosť, ale aj správne ju preniesť na tých, ktorí si to želajú.

Image

Aký by mal byť systém

Než začnete zarábať na čomkoľvek, vrátane systému na chudnutie, musíte si ho vytvoriť tak, že vezmete do úvahy stravu, prítomnosť a množstvo fyzickej aktivity a ďalšie odporúčania. Tento systém musí navyše spĺňať niekoľko požiadaviek:

1. Systém chudnutia by mal byť originálny, tj navrhnúť niektoré metódy alebo ich kombinácie, s ktorými sme sa doteraz nestretli.

2. Malo by byť prístupné pre väčšinu, tj Navrhnuté pre najširšie možné cieľové publikum.

3. Systém by mal mať nejaký druh „zvýraznenia“, pocit, malý objav, hoci ležiaci na povrchu, ale taký, ktorý nenastal nikomu z tých, ktorí niečo podobné vytvorili skôr.

4. Autor musí tento systém otestovať a preukázať výsledky. Lepšie, keď to robí sám, a výsledky sú pôsobivé. Povedzme, že Ekaterina Mirimanova, ktorá stratila 60 kilogramov a vytvorila ju „Systém mínus 60“, je omnoho viac nadšená ako štíhla žena, ktorá sa celý život udržiavala v tvare, a nikto si nevie predstaviť, že by mohla mať aspoň gram navyše. Je možné, že to nebude autor, ktorý preukáže výsledky zázračného systému, ale jeho nasledovníci, a bolo by lepšie, keby ich bolo niekoľko.

Keď sa takýto systém vyvinul a už funguje, je na čase začať s jeho „propagáciou“. Okamžite môžete samozrejme napísať knihu, v ktorej sa načrtnú vaše nápady, ale tento spôsob si vyžaduje pomerne veľa finančných investícií a výsledkom môže byť pochybnosť. Môžete postupovať prostredníctvom periodík, ale je oveľa jednoduchšie propagovať svoju metodológiu prostredníctvom informačného obchodného systému.

Odporúčaná