ostatné

Ako kúpiť akcie podniku

Ako kúpiť akcie podniku

Video: Návod, ako jednoducho kúpiť akcie v 2021 2024, Júl

Video: Návod, ako jednoducho kúpiť akcie v 2021 2024, Júl
Anonim

Obchodovanie na burze môže priniesť vynikajúce výnosy. Pre začínajúceho investora musíte pochopiť niekoľko jednoduchých vecí, ktoré mu pomôžu čo najvýhodnejšie kúpiť akcie podnikov. Potom ich bude môcť predať alebo počkať, kým cena stúpne.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - počítač;

  • - internet.

Návod na použitie

1

Vypočítajte si počiatočný rozpočet pre nákupy zásob. V prvej fáze budete potrebovať najmenej 100 000 rubľov, viac je oveľa lepšie, pretože náklady sa mnohokrát vyplatia. Potom môžete vytvoriť spoľahlivejšie investičné portfólio. Samozrejme by ste nemali míňať všetky svoje peniaze, pretože trh nie vždy prežíva rast. Odporúčaná hodnota je 30% kapitálu. To znamená, že pre začiatočníkov bude 30.000 veľká investícia do akcií. Kompetentným prístupom môžete zvýšiť túto sumu o 20 - 30% ročne.

2

Vyberte sprostredkovateľa. Vďaka tomu budete mať prístup k burze a možnosť nákupu akcií. Je nemožné to urobiť sami, takže dobre analyzujte, čo najspoľahlivejších brokerov práve existuje na trhu. Skontrolujte štatistiku podobných spoločností o tomto zdroji: brokers-rating.ru. Urobte nezávislý záver. Nezabudnite však na niekoľko dôležitých bodov. Najlepšie je, aby vám maklér poskytoval analytickú podporu každý deň, mal možnosť kontaktovať analytikov a dať vám príležitosť ísť na stránky maklérskej spoločnosti. Čím viac dôverujete vzťahu medzi investorom a maklérom, tým lepšie bude mať vplyv na tímovú prácu.

3

Analyzujte trh a vytvorte investičné portfólio. Tento krok by ste v žiadnom prípade nemali preskočiť a kúpiť akcie prvých podnikov, ktoré sa stretnú. To by mohlo viesť k rýchlej strate kapitálu. Nikdy neinvestujte všetky svoje peniaze do jedného podniku. Rozdeľte všetky prostriedky niekoľkými smermi. Pomôže to niekoľkonásobne znížiť riziká, pretože niektoré akcie firiem sa zlacnia, zatiaľ čo iné zvýšia ceny. Poraďte sa s brokerom, ktoré spoločnosti získajú silu v blízkej budúcnosti. Tam a investovať.

4

Vypočítajte čas na kúpu zásob. Ak je lepšie investovať peniaze do cenných papierov, opäť konzultujte s maklérom a inými špecialistami. Je dôležité vždy zvoliť ten správny okamih. Pozrite sa, ktorým podnikom môžete dôverovať v danom časovom období a ktoré z nich by nemali klesať ceny. Budete potrebovať ich podiely. Ale vždy to robte krok za krokom - raz týždenne a každý mesiac. Môžete teda hodnotiť trendy na trhu a robiť najvhodnejšie rozhodnutia.

  • Ako nakupovať akcie: pokyny pre začiatočníkov krok za krokom v roku 2019
  • Majetkové účasti v roku 2019

Odporúčaná