obchodné

Ako otvoriť bagetovú dielňu

Ako otvoriť bagetovú dielňu

Video: Chodím do vynikajúcich reštaurácií a kaviarní 2024, Júl

Video: Chodím do vynikajúcich reštaurácií a kaviarní 2024, Júl
Anonim

Na otvorenie dielne pre rámovanie sa licencia nevyžaduje. Prevažná časť nákladov bude na nákup vybavenia a pracovných materiálov. Mali by ste tiež zvážiť nedostatok domácej výroby bagiet ako takých. Dodávky sa uskutočňujú zo zahraničia, čo zvyšuje výrobné náklady. Významnou výhodou tohto podnikania je nízka konkurencia.

Image

Návod na použitie

1

Budete potrebovať najmenej dve miestnosti: jednu pre dielňu, druhú pre prijímanie návštevníkov. Odporúča sa oddelene zabezpečiť úložný priestor. Neodporúča sa umiestňovať v obytných budovách z dôvodu hluku pri práci remeselníkov a prípadných sťažností obyvateľov. Samotný workshop môže byť oddelený od miesta prijatia objednávok. Ten by mal byť navrhnutý s chuťou a organicky „tkané“ vzorky produktu do interiéru. Priaznivo ovplyvňuje imidž firmy, blízkosť výstavných galérií, umeleckých salónov, darčekových obchodov.

2

Na vybavenie bagetovej dielne budete potrebovať stroj na rezanie prírezov pod rámom (gilotína), stroj na pripevňovanie koľajníc, zošívačky na pripevnenie obrazu k rámu. Na výrobu ozdob sú potrebné špeciálne pílky dovážané zo zahraničia, ktorých nákup stojí niekoľko tisíc dolárov. Sortiment by mal mať najmenej niekoľko desiatok bagiet. Výrobcovia prezentujú svoje výrobky na každoročnej odbornej výstave v Bologni.

3

Pracovníci dielne by mali mať najmenej jedného pána bagety s najmenej dvoma rokmi praxe dohliadaním na troch alebo štyroch asistentov. Medzi nimi môžu byť odborníci na vytváranie stolárov alebo reštaurátorov. Existuje iba niekoľko príkladov rámcovania umeleckých kurzov. Odporúča sa mať dizajnéra zamestnancov s umeleckým vzdelaním. Budete tiež potrebovať administrátora na prijímanie objednávok a účtovníka.

4

Cieľovými kupujúcimi bagetovej dielne sú stáli zákazníci s pravidelnými objednávkami. Sú to vyšívacie ženy, umelci, dizajnéri a fotografky. Preto je mimoriadne dôležité získať dobrú povesť medzi zákazníkmi a udržať ju na vysokej úrovni.

Odporúčaná