obchodné

Ako otvoriť banketovú sálu

Ako otvoriť banketovú sálu

Video: Premiéra Petra Pellegriniho poslanci ani druhýkrát neodvolávali 2024, Júl

Video: Premiéra Petra Pellegriniho poslanci ani druhýkrát neodvolávali 2024, Júl
Anonim

Vlastná banketová miestnosť je skvelou záležitosťou pre začínajúcich reštaurátorov. Na to, aby zaplatil sám, stačí zorganizovať niekoľko predajov týždenne. Je to jednoduchšie ako denné plnenie haly pravidelnej reštaurácie alebo kaviarne. Aby však bola slávnostná sála zisková, musí byť podnik správne organizovaný.

Image

Návod na použitie

1

Preskúmajte ponuky na trhu. Zvyčajne v nedostatku sú priestranné haly, kde môžete usporiadať preplnenú svadbu alebo prezentáciu. Ideálna banketová miestnosť sa nachádza na prízemí, má samostatný vchod, pohodlný prístup a parkovisko. V miestnosti by nemali byť stĺpy, pódia, vnútorné schody a iné prvky, ktoré vizuálne delia priestor.

2

Vykonajte kvalitnú opravu. Hala by mala vyzerať moderne, ale neutrálne. Namočte interiér do upokojujúcich klasických tónov. Miestnosť by mala byť vhodná pre fotografie a videá. Odstráňte oslnené vitríny a množstvo zrkadlových povrchov, zabezpečte dobré osvetlenie.

3

Zamyslite sa nad dizajnom - krb, arkýř, živé rastliny vytvoria krásne pozadie pre fotografie a veľmi vyzdobia miestnosť. Postarajte sa o oddelené miestnosti pre šatník, o zmenu hercov a moderátorov a o uloženie inventára.

4

Vybavte kuchyňu. Nakupujte nábytok, riad, spotrebiče, obrusy a ďalší spotrebný materiál. Najlepšie je kúpiť jednoduché biele riady, ktoré sa zmestia do akejkoľvek dekorácie stola. Kúpte si banketové sukne a poťahy na stoličky. Je príjemné mať k dispozícii svadobné dekorácie, napríklad svadobný oblúk, ktorý si môžete prenajať.

5

Nájom zamestnancov. Budete potrebovať šéfkuchára, ktorý môže tiež vykonávať povinnosti technologa, jedného kuchára za smenu v teplej a studenej dielni, niekoľko čašníkov, upratovačku. Na prijímanie objednávok potrebujete správcu. Budete tiež potrebovať špecialistu na propagáciu, ktorý sa bude zaoberať reklamou, aktívnym predajom a zavádzaním nových ponúk.

6

Pomysli na reklamnú spoločnosť. Tlačte letáky a brožúry, distribuujte ich v neďalekých nákupných a obchodných centrách, spolupracujte s cestovnými kanceláriami a moderátormi, ktorí slúžia výročiam a svadbám. Aktívne komunikujte na tematických stránkach a fórach. Vytvorte si vlastnú webovú stránku popisujúcu služby, ktoré ponúka vaša izba. Vyvinúť systém bonusov a zliav pre stálych zákazníkov.

7

Zamyslite sa nad doplnkovými službami. Môžete ponúknuť šmýkačky na šampanské, slávnostné ohňostroje, zakúpiť si kvalitné audio a video vybavenie a špeciálne svetelné efekty. Na základe banketovej haly môžete otvoriť malú rekreačnú agentúru alebo sa spojiť s existujúcou spoločnosťou. Tým ušetríte zákazníkom, aby sa museli obrátiť na služby tretích strán a zvýšiť svoje zisky.

Odporúčaná