Druhy činností

Ako otvoriť káblovú televíziu

Ako otvoriť káblovú televíziu

Video: Rozbočenie káblového rozvodu káblovej televízie HD 2024, Jún

Video: Rozbočenie káblového rozvodu káblovej televízie HD 2024, Jún
Anonim

Televízia je jedným z najbežnejších médií dostupných aj v najodľahlejších kútoch našej krajiny. Činnosti televízneho vysielania sú však licencované v súlade s federálnym zákonom „o komunikáciách“.

Image

Návod na použitie

1

Ak sa rozhodnete otvoriť káblovú televíziu, buďte pripravení na skutočnosť, že prvým krokom bude získanie licencie. Toto je povinný postup pre prevádzkovateľov televízneho vysielania. Licenciu na komunikačné služby pre káblové vysielanie môžete získať pre jednotlivé sídla aj pre celé subjekty Ruskej federácie.

2

Ak chcete získať licenciu, kontaktujte oddelenie Federálnej služby pre dohľad nad komunikáciami, informačnými technológiami a hromadnými komunikáciami. Stručne povedané, toto telo sa nazýva Roskomnadzor. Prijímajú žiadosti, posudzujú ich a vydávajú licencie. Upozorňujeme, že do činnosti televízneho vysielania sa môžu zapojiť iba právnické osoby. Ak ste registrovaný ako samostatný podnikateľ, musíte sa zaregistrovať ako právnická osoba.

3

Proces získania licencie na komunikačné služby pre káblovú televíziu nie je príliš komplikovaný. Do Roskomnadzor musíte predložiť tieto dokumenty:

- osvedčenie o štátnej registrácii právnickej osoby;

- základné dokumenty;

- výpis z registra najneskôr do 3 mesiacov;

- osvedčenia o registrácii médií pre televízny program alebo dohoda so zakladateľmi médií;

- platobné doklady o zaplatení štátnej dane;

- licencia operátora (pre komunikačné služby pre káblové vysielanie) alebo dohoda s takýmto operátorom. Kópie všetkých týchto dokumentov musia byť notársky overené.

4

Za poskytnutie komunikačnej licencie na káblové vysielanie budete musieť zaplatiť štátny poplatok 2 600 rubľov. Posúdenie žiadosti v Roskomnadozre sa uskutoční do 75 dní. Po prijatí rozhodnutia sa na vašu adresu zašle oznámenie, na ktorom bude uvedené licenčné číslo. Od tejto chvíle môžete začať pracovať. Priamo je licenčný formulár vyhotovený do 45 dní od rozhodnutia.

licencia na káblovú televíziu

Odporúčaná