Druhy činností

Ako otvoriť otvorené parkovisko

Ako otvoriť otvorené parkovisko

Video: Learn English through English Story | A stranger in a Village 2024, Júl

Video: Learn English through English Story | A stranger in a Village 2024, Júl
Anonim

Stále viac vodičov sa dnes stará o bezpečnosť svojho vozidla a dôveruje jeho bezpečnosti stráženým parkoviskám. Preto je otvorenie parkoviska úspešným obchodným modelom, ktorý je možné úspešne implementovať v každom meste.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr sa rozhodnite pre túto oblasť. Preferovanou a možno jedinou možnosťou je priestor na spanie. Preskúmajte mesto s najvyššou koncentráciou nových budov a drahých automobilov. Je dôležité, aby sa na tomto území nenachádzali žiadne parkoviská - ak nejaké existujú, budete musieť hľadať iné územie.

2

Vybavte parkovisko vysoko silným plotom, výkonnými svetlometmi v noci, ako aj dvoma kabínkami s ochrannými krytmi. Používanie psov je nežiaduce, pretože môžu náhodne zaútočiť na zákazníkov. Nezabudnite vložiť CCTV kamery.

3

Uskutočnite reklamnú kampaň v podobe transparentov a billboardov zavesených na bočných stenách domov. Pomocou reklám v rozhlase a televízii otvorte platené parkovisko. Použite diferencovaný prístup k parkovaciemu miestu na základe ceny automobilu. Pri nákupe dlhodobého predplatného, ​​ako aj hodinovej sadzby vstúpte do systému predplatného a zliav.

4

Parkovací systém by mal fungovať takto: pri vstupe je predplatné, po ktorom vodič vstúpi na parkovacie miesto a jeho číslo stanoví ochranka, ktorá ho sprevádza na parkovacie miesto a vydá ŠPZ. Aby auto opustilo parkovisko, je potrebné zaplatiť čas v kabíne strážnikovi, vstup na parkovisko bez auta je povolený iba vtedy, ak je k dispozícii poznávacia značka.

Odporúčaná