obchodné

Ako nájsť obchodného partnera

Obsah:

Ako nájsť obchodného partnera

Video: 💡Ako nájsť partnera Cashback World. 2024, Júl

Video: 💡Ako nájsť partnera Cashback World. 2024, Júl
Anonim

Nájdenie dobrého obchodného partnera je dosť ťažké. Mnoho obchodných projektov končí kolapsom kvôli nezhodám medzi partnermi. Dosiahnutie vysokých výsledkov v tíme rovnako zmýšľajúcich ľudí je však omnoho ľahšie ako samotné konanie.

Image

Priority a hodnoty

Každý človek má svoj vlastný súbor hodnôt, nezávisle určuje priority a určuje pre seba tie najdôležitejšie. Predtým, ako si sami nájdete obchodného partnera, musíte sa rozhodnúť, čo je pre vás najcennejšie, aké sú vaše najvyššie priority? Je mimoriadne dôležité nájsť spoločný jazyk so svojím partnerom. Vo svojej nadchádzajúcej práci môžete mať veľa nezhôd alebo dokonca konfliktov. Pamätajte, že väčšina z nich sa nestane, pretože jeden z vás je zlý, ale iba preto, že niektorým veciam pripisujete rôzne významy. Vyhľadajte partnera, ktorý zdieľa vaše názory a má s vami spoločné priority.

Spoločný cieľ

Dôležitou podmienkou dobrého partnerstva je spoločný cieľ. Vy a váš partner by ste mali jasne definovať, o čo sa usilujete pri zakladaní spoločného podniku, čo vám pomôže vyhnúť sa konfliktom záujmov. Jednoduchá túžba dosiahnuť zisk nemôže slúžiť spoločnému účelu. Partneri môžu mať rôzne predstavy o zisku, jeho veľkosti, rozdelení medzi akcionárov atď. Nezabudnite zistiť, či máte spoločný cieľ so svojím potenciálnym partnerom, zistite, čo chce získať zo spoločného podnikania. Slabá spolupráca bez diskusie o spoločných akciách je krátkozraká. Takýto podnik takmer určite skončí neúspechom.

venovanie

Spolupráca môže byť ovplyvnená aj záväzkom dosiahnuť vaše ciele. Ak ste pripravení pracovať 12 hodín denne a váš partner venuje tomuto spoločnému podniku iba 5 až 6 hodín, môže medzi vami vzniknúť konfliktná situácia. Môžete mať pocit, že váš partner si riadne neplní svoje povinnosti. Nemá samozrejme povinnosť pracovať tak, ako vy, ale malo by existovať vzájomné porozumenie a neustála produktívna komunikácia o vašej spoločnej veci.

Odporúčaná