Obchodné riadenie

Ako vyplniť výkaz ziskov a strát v IP

Ako vyplniť výkaz ziskov a strát v IP
Anonim

Jednotliví podnikatelia dostávajú príjmy zo svojej činnosti. Ohlásia príjem daňovému úradu. Jednotliví podnikatelia platia dane do štátneho rozpočtu v rámci zjednodušeného daňového systému, pretože neukladajú daň z pridanej hodnoty. Vyhlásenie o príjmoch, ktoré potrebujú na vyplnenie zjednodušeného daňového systému.

Image

Budete potrebovať

počítač, internet, papier A4, ip tlač, pero, ip dokumenty, finančné výkazy.

Návod na použitie

1

Formulár vyhlásenia, v ktorom jednotliví podnikatelia odrážajú svoje príjmy, je možné stiahnuť na adrese .

2

Na každej strane colného vyhlásenia uveďte identifikačné číslo daňového poplatníka a daňový registračný kód tohto podnikateľa.

3

Do príslušného poľa zadajte kód úpravy tohto colného vyhlásenia, kód zdaňovacieho obdobia, pre ktoré sa toto colné vyhlásenie vyplňuje. Uveďte rok vykazovania, ktorý predchádza roku, v ktorom je vyplnené zjednodušené colné vyhlásenie.

4

Vo vyhlásení sa musí uviesť kód daňového úradu, ktorý zodpovedá umiestneniu jednotlivého podnikateľa.

5

Do vyplneného vyhlásenia vpíšte do príslušného poľa svoje priezvisko, meno a priezvisko, kód typu hospodárskej činnosti v súlade s All-ruským klasifikátorom typov hospodárskej činnosti a vaše kontaktné telefónne číslo.

6

Upozorňujeme, že musíte uviesť počet strán, na ktorých sa vyhlásenie predloží, a počet dokumentov a ich kópií, ktoré sú pripojené k tomuto vyhláseniu.

7

V prvej časti vyhlásenia o zjednodušenom daňovom systéme zadajte predmet zdanenia (1-príjem, 2-príjem, zníženie výšky výdavkov), kód pre všetkých ruských klasifikátorov objektov správneho územného členenia.

8

Vypočítajte a zadajte sumy záloh na daň vypočítané pre platbu za prvý štvrťrok, šesť mesiacov, deväť mesiacov.

9

Vo vyhlásení uveďte výšku dane splatnej v období, za ktoré sa správa podáva, a sumu dane, ktorá sa má znížiť za rovnaké obdobie.

10

V druhej časti vyhlásenia o zjednodušenom daňovom systéme uveďte výšku príjmov, výdavkov a strát prijatých za zdaňovacie obdobie.

11

Vypočítajte základ dane pre daň, výšku dane splatnej do štátneho rozpočtu.

12

Presnosť a úplnosť informácií vyplňujúcich vyhlásenie sa musí potvrdiť na každej strane vyhlásenia s podpisom a dátumom vyplnenia.

výkaz ziskov a strát podnikateľa

Odporúčaná