Obchodné riadenie

Ako pomenovať inštalatérsky obchod

Ako pomenovať inštalatérsky obchod

Video: UKÁZKA ARÉNY PRO MŮJ ZÁPAS! | Majnr 2024, Júl

Video: UKÁZKA ARÉNY PRO MŮJ ZÁPAS! | Majnr 2024, Júl
Anonim

Pravidelnosti internetu a slobodných povolaní nezabavia nič, len otázky a úlohy súvisiace s inštalatérstvom. Ak sa na chvíľu usmejete a sústredíte sa, nie je vôbec ťažké prísť s celkom slušnými menami pre vodoinštalačný obchod.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte názov na základe toho, ktoré produkty sa chystáte predať. Napríklad „SantehOborudovanie“, „Inštalatérstvo pre vás“, „SantehTovary“ alebo dokonca len „Inštalatérstvo“.

2

Príďte s názvom podľa veľkosti obchodu. Názvy „Svet inštalatérstva “, „Všetko pre inštalatérstvo“ a „SantehMarket“ budú celkom vhodné pre obchody, ktoré majú veľkú plochu alebo dokonca zaberajú celé poschodie.

3

Vyberte názov na základe názvov výrobkov uvedených v sortimente vášho obchodu: „Vane a ventily“, „Výlevky a kohútiky“, „Kohútiky a kohútiky“. Mimochodom, dvojdielne meno je ľahšie zapamätateľné ako jedno („faucety“ alebo „kúpele“).

4

Pamätajte, aké knižné znaky a filmové postavy môžu byť spojené s kupujúcimi s inštalatérmi („Moidodyr“, „Anna-Bath“, „Afonya“).

5

Obráťte sa na cudzie jazyky a vyberte meno zo slov, ktoré znamenajú napríklad „voda“, „sprchovací kút“, „dom“ atď. Tieto názvy musia byť napísané úplne v cyrilike (v súlade so „zákonom o reklame“). Nie je však zakázané používať anglické slová napísané v cyrilike (môžu sa rozdeliť na dve polovice): „BAS“, „SantechHouse“.

6

Ak sa chystáte otvoriť internetový obchod s inštalatérmi, názvy uvedené v latinke sú dokonca vítané. Ak napríklad budete predávať luxusné inštalatérske práce, potom bude v tomto prípade vhodné prísť s nejakým anglickým, talianskym alebo dokonca latinským menom napísaným v latinskom poradí. To nejakým spôsobom zdôrazní solídnosť vašej obchodnej spoločnosti. Napríklad „Bagno“ („vaňa“, taliančina), „Valvola“ („ventil“, taliansky jazyk), „Aqueduc“.

7

Príďte s vtipným, ale nie vulgárnym menom, ktoré evokuje asociácie s vaším tovarom, vodou alebo inštalatérom: „San Sanych“, „Kran Kranych“, „Bul-Bul“, „šéf umývadiel“.

8

Pre názvy produktov dostupné vo vašom obchode by ste nemali vyberať epitetá, pretože v tomto prípade nebude fungovať tento vzorec (názov produktu spolu s výrazmi „veľké, krásne a spoľahlivé“). Názvy takto vyrobené sa budú interpretovať nejednoznačne.

čo nazvať inštalatérska spoločnosť

Odporúčaná