Obchodné riadenie

Ako predávať slová

Ako predávať slová

Video: Ako predávať bez námahy a odmietnutia 2024, Júl

Video: Ako predávať bez námahy a odmietnutia 2024, Júl
Anonim

Predávate slová? Je to tiež možné, ak sú týmito slovami názvy spoločností, výrobkov alebo služieb alebo reklamných sloganov, ako aj texty. Takéto služby sú čoraz populárnejšie a potrebujú ich malé aj veľké podniky.

Image

Návod na použitie

1

Agentúra, ktorá ponúka služby pomenovávania (vymýšľania mien) a vytvárania reklamných testov a sloganov, je pre malý podnik dobrý nápad. Takéto služby spravidla poskytujú veľké a stredné reklamné agentúry alebo nezávislí umelci. V prvom prípade môžu byť takéto služby veľmi drahé a začínajúci podnikateľ jednoducho nebude schopný minúť toľko peňazí na meno a slogan. Naopak, služby budú naopak lacné, ale môžete naraziť na neprofesionálnosť.

2

Ako funguje agentúra pre pomenovávanie a vytváranie hesiel? Mechanizmus „predaja slov“ je nasledujúci:

1. klient prostredníctvom webovej stránky alebo telefonicky kontaktuje zástupcov agentúry a stanoví pre nich úlohu - prísť s menom alebo sloganom pre reklamu produktu alebo služby.

2. Zamestnanci agentúry monitorujú trh s podobnými výrobkami alebo službami, analyzujú mená konkurentov, ako aj žiadosti cieľovej skupiny výrobkov alebo služieb.

3. Zamestnanci agentúry majú aspoň 10 mien alebo sloganov.

4. Tieto mená alebo slogany sa zobrazujú zástupcom cieľového publika na skríning, ktoré nie sú príliš úspešné.

5. klientovi sa odošle približne 5 úspešných možností.

3

Proces vytvorenia agentúry na pomenovanie a tvorbu reklamných textov a sloganov je jednoduchý a vyžaduje si minimálne náklady. Budete potrebovať:

1. počítač / laptop s prístupom na internet.

2. Webová stránka agentúry.

3. Reklama - ústne, prostredníctvom sociálnych sietí, obchodných fór, bannerov atď.

4. niekoľko nezávislých špecialistov, prednostne s jazykovým a / alebo reklamným vzdelaním, ktorí sú schopní a ochotní zapojiť sa do tvorby mien a sloganov.

5. Registrácia (IP alebo LLC).

Pokiaľ ide o kanceláriu, najprv to nie je potrebné, môžete pracovať iba z domu.

4

Malo by byť zrejmé, že pomenovanie nie je najobľúbenejšou službou. Preto je potrebné, aby ste svoju agentúru inzerovali v čo najširšej miere. Okrem toho by vaša reklama (a najmä vaša stránka) mala potenciálnym zákazníkom vysvetliť, prečo potrebujú pomenovať. Najnákladnejšou vecou v tomto odbore je preto vytvorenie webu: nemali by ste na ňom šetriť. Hneď ako budete mať svojich prvých zákazníkov, mali by ste požiadať o ich odporúčania - to je tiež spôsob, ako upútať pozornosť.

Webová stránka o pomenovávaní.

Odporúčaná