ostatné

Čo nazývať bielizeň

Čo nazývať bielizeň

Video: Strážcovia oblečenia od AEG 2024, Júl

Video: Strážcovia oblečenia od AEG 2024, Júl
Anonim

Práčovňa je vždy spojená s praním a čistou bielizňou. Preto by pri riešení otázky, čo nazývať bielizeň, mali vychádzať z týchto združení. Stačí, ak zavoláte svoju slovnú zásobu o pomoc - pravdepodobne existuje niekoľko desiatok takýchto slov. A potom pripojte fantáziu a - meno sa rýchlo objaví.

Image

Návod na použitie

1

Zapíšte si pár slov, ktoré vám hneď prídu na myseľ, len čo si poviete sami, alebo nahlas vyslovte slovo „čistota“. Možno dostanete nasledujúci zoznam: lesk, lesk, vánok, sviežosť, pohodlie, dúha, rosa

, Prečo nie hotové názvy bielizne?

2

Príliš ľahké? Zložitú úlohu. Utiahnite mozog. Na základe slov, ktoré už máte, si pravdepodobne pripomeniete: luxus čistoty, transformácie, svet čistoty, planétu čistoty, čisté plus (čisté +), čistotu atď. Už je čo diskutovať a z čoho vyberať.

3

Môžete ísť ľahšou cestou. Bez ďalších privolaní zavolajte bielizeň podľa svojho mena (ak zakladáte firmu) alebo niekoho blízkeho a príjemného pre vás (samozrejme, malo by to byť sonorné a krásne). Názov sa môže ukázať ako veľmi atraktívny: Elena, Olga, Daria, Snezhana, Alina, Alfiya, Diana atď. Nájdete krásne cudzie mená, zatiaľ čo pri značke bielizne môžete použiť ich ruský pravopis aj originál. Betsy (Betsy), Lily (Lili), Natalya (Natali) atď.

4

Ak chcete, aby sa nad bielizňou objavilo označenie v angličtine, vyzbrojte sa rusko-anglickým slovníkom a choďte hlbšie do hľadania hľadaných slov. Nájdete tu napríklad krásne a stráviteľné slovo Práčovňa pre ruské ucho, čo v angličtine v skutočnosti znamená bielizeň. S rovnakým úspechom nájdete slová ako: čistota (čistota), Popoluška (Popoluška), ľalia (ľalia), čistý svet (čistý svet). Možné názvy bielizne v slovníku sú hromadné.

5

Ak sa vaša bielizeň nachádza v susedstve alebo na ulici s krásnym menom, problém vymýšľania zmizne sám. Napríklad ste sa usadili v susedstve Scarlet Sails alebo Pearl, tak prečo nedať bielizeň rovnaké meno? Alebo ste na ulici Solar, Amber, Imperial, Triumphal, Yalta, Friendship

, Názov naznačuje sám seba. Okrem toho budú zákazníci dobre vedení: „Ako sa nachádza práčovňa Triumph (Triumphal)? Samozrejme, na ulici Triumfalnaya!“

Užitočné rady

Predtým, ako začnete vymieňať názov bielizne, študujte - podniky, ktoré už vo vašom meste pracujú, mikrodistribuujte. Dajte si pozor na opakovanie.

Odporúčaná