obchodné

Ako nájsť investora na Ukrajine

Ako nájsť investora na Ukrajine

Video: 20 Čo robiť vo Ľvove, Ukrajina Cestovný sprievodca 2024, Júl

Video: 20 Čo robiť vo Ľvove, Ukrajina Cestovný sprievodca 2024, Júl
Anonim

Investor je osoba, ktorá je pripravená vykonať dlhodobú investíciu svojho kapitálu - prostriedky, ktoré má k dispozícii. Po nejakej dobe jeho investície začnú prinášať značné výnosy.

Image

Návod na použitie

1

Mnoho ukrajinských podnikov zakladá svoje aktivity na domácich a zahraničných investíciách. Je pravda, že ukrajinská ekonomika nie je dostatočne stabilná na to, aby zabezpečila, že tok ľudí, ktorí chcú investovať svoje peniaze do podnikania niekoho iného, ​​je aspoň stabilný. V podmienkach hospodárskej krízy sú potenciálni investori obzvlášť ohrození - pretože tu na rozdiel od pôžičky nemôžete získať iba zisk, ale aj pôvodne investovanú sumu. Hľadanie investora na Ukrajine je preto veľmi náročná, ale uskutočniteľná úloha.

2

Pomysli na jedinečný, ale efektívny podnikateľský plán a na svoj vlastný originálny koncept. Ak chcete prilákať investora, musíte ho upozorniť na svoje myšlienky, návrhy a nápady. Preto pri písaní obchodného plánu budete musieť dať všetko. V podmienkach maximálneho rizika musíte spôsobiť, aby osoba mala veľmi silnú túžbu investovať svoje peniaze do úplne nového projektu.

3

Po príprave všetkého, čo potrebujete, pozvite potenciálnych investorov na prezentáciu. Prezentácia je vaša jediná šanca, ako presvedčiť úplne cudzích ľudí o svoju silu. Pri odosielaní pozvánok do prezentácie sa nezaoberajte kvantitou, ale kvalitou. Kto by som mal pozvať, aby som dostal čo najviac peňazí na rozvoj vlastného podnikania? Tí, ktorí uskutočňujú takéto investície, nie sú prvý rok. Ak nemáte takýchto známych, použite špecializované internetové projekty. Okrem zoznamu spoľahlivých investorov a ich kontaktov tu nájdete užitočné tipy na nuansy investovania, práce s investormi a navrhovania najatraktívnejších prezentácií. Je príliš riskantné a nebezpečné hľadať investorov vo vašom podnikaní na podnikanie na Ukrajine.

dvojplošník

Odporúčaná