obchodné

Ako vyplniť žiadosť o registráciu jednotlivého podnikateľa

Ako vyplniť žiadosť o registráciu jednotlivého podnikateľa

Video: Регистрация пользователя | Ларди транс 2024, Júl

Video: Регистрация пользователя | Ларди транс 2024, Júl
Anonim

Na formalizáciu vášho podnikania ako samostatného podnikateľa musí jednotlivec vyplniť žiadosť o registráciu vo forme p21001. Forma tohto dokumentu bola schválená dodatkom č. 18 k vyhláške vlády Ruskej federácie č. 439 zo dňa 19.06.2002.

Image

Budete potrebovať

Formulár žiadosti o registráciu jednotlivca podnikateľa vo forme p21001, doklad o zaplatení štátnych povinností, doklady fyzickej osoby, pero, podpis a pečiatka notárskej verejnosti.

Návod na použitie

1

Na prvej strane žiadosti uveďte názov registračného orgánu v mieste vášho bydliska a jeho číslo, v súlade s identifikačným dokladom zadajte priezvisko, meno, priezvisko, dátum a miesto narodenia, úplne uveďte adresu trvalého pobytu (PSČ, región, mesto), osada, názov ulice, číslo domu, budova, byt) a kontaktné telefónne číslo, faxové číslo (ak existuje).

2

Na druhú stranu dokladu uveďte podrobnosti o doklade totožnosti (séria, číslo, dátum vydania a názov orgánu, ktorý preukaz vydal). V prípade otvorenia spoločnosti, ktorá je samostatným podnikateľom, osobou, ktorá nedosiahla plnoletosť, uveďte základ pre získanie právnej spôsobilosti občana z poskytnutého zoznamu, uveďte druh a podrobnosti dokladu potvrdzujúceho toto právo (číslo, dátum a názov orgánu, ktorý ho vydal). Ak je podnik otvorený cudzincom, uveďte podrobnosti medzinárodného dokumentu, typ a údaje dokumentu, ktoré dávajú osobe právo na pobyt na území Ruskej federácie.

3

V hárku A žiadosti uveďte kód druhu hospodárskej činnosti v súlade s All-Russian Klasifikátorom typov hospodárskej činnosti a názov typu hospodárskej činnosti.

4

K tejto žiadosti je potrebné zaplatiť štátny poplatok v ktorejkoľvek banke Ruskej federácie vo výške 4 000 rubľov. K tejto žiadosti je priložený potvrdenie o potvrdení vykonanej platby s podpisom pokladníka a pečaťou banky.

5

Na tretej strane potvrďte správnosť a úplnosť informácií uvedených v dokumente osobným podpisom, ak je k dispozícii, uveďte identifikačné číslo daňovníka. Overte svoj podpis u notára, ktorý následne podpíše žiadosť v príslušnom poli, potvrdí ju pečaťou a uvedie svoje daňové identifikačné číslo.

6

Pripojte potrebný balík dokumentov k žiadosti o registráciu, v závislosti od vášho stavu, predložte registračnému orgánu, ktorý zapíše potvrdenie do jeho prijatia.

Výhradná registrácia majiteľa

Odporúčaná