Obchodná komunikácia a etika

Ako napísať záruku

Ako napísať záruku

Video: Získajte 710 dolárov denne pasívnym príjmom, ktorý trvá 5 minút (zarobte si peniaze online)... 2024, Júl

Video: Získajte 710 dolárov denne pasívnym príjmom, ktorý trvá 5 minút (zarobte si peniaze online)... 2024, Júl
Anonim

Záruka alebo záručný list sú jedným z najčastejšie používaných listov v podnikaní. Fyzická alebo právnická osoba, ktorá vystavuje záruku, spravidla potvrdzuje, že splní určité podmienky transakcie a zároveň zaručuje kvalitu svojho tovaru alebo služieb. Niekedy je takýto list napísaný so žiadosťou o vykonanie konkrétnej služby a platba je zaručená po dokončení transakcie.

Image

Návod na použitie

1

Vezmite si oficiálnu formu vašej organizácie, ktorá obsahuje meno, podrobnosti a adresu. V liste by mal byť aj dátum, podpis vedúceho organizácie alebo hlavný účtovník, pečať spoločnosti.

2

Pri zostavovaní záručného listu použite tradičnú šablónu. Podľa neho v záhlaví listu uveďte pozíciu, priezvisko, meno, patronymiku osoby, s ktorou ste kontaktovaní, a názov jej organizácie. Ihneď, ale na novom riadku, uveďte svoje meno a pozíciu vo formáte "od Ivanov Ivan Ivanovich, generálny riaditeľ OOO Ivan.

3

Pri ustúpení od čiapky v strede formulára napíšte veľké: „Záručný list.“ Ďalej, v červenej línii, v tele listu uveďte skutočnú žiadosť. Napríklad: „Týmto listom zaručujeme

Ak produkt alebo službu neponúkate, ale skôr o ňu požiadajte, napíšte, akú službu potrebujete. Na konci napíšte: „Garantujeme platbu.“

Záručný list v roku 2018

Odporúčaná