obchodné

Ako usporiadať letný tábor

Ako usporiadať letný tábor

Video: Letný tábor Repište 2024, Júl

Video: Letný tábor Repište 2024, Júl
Anonim

Nie je ľahké otvoriť letný tábor prvýkrát, je ťažké zvoliť typ rekreácie, ktorý uspokojí všetky deti z veľkého množstva príležitostí. V poslednej dobe rastie popularita letných pracovných a rekreačných táborov. Chlapci si naozaj užívajú prácu a relaxáciu. Dostali príležitosť cítiť sa ako dospelí. V LTO sa za svoje rozhodnutia stanú zodpovedné deti. Narazíte na dve etapy organizácie: kreatívne a byrokratické.

Image

Návod na použitie

1

Uzavrieť dohodu s poľnohospodárskou organizáciou pripravenou na prijatie študentov, poskytnúť im prácu a samozrejme za túto prácu zaplatiť. Uistite sa, že zmluva stanovuje, že na členov družstva sa vzťahujú platné zákony o pracovnom a sociálnom poistení. Stanovte pracovný týždeň nie viac ako 6 pracovných dní. Stanovte množstvo práce na celé obdobie, uveďte existujúce normy a ceny. Určite, že 3 dni pred ukončením práce je vedenie farmy povinné pripraviť konečný výpočet a urobiť ho úplne pred dňom odchodu.

2

Vytvorte, podpíšte a požiadajte okres alebo departement o financovanie letného tábora. Uveďte umiestnenie tábora a urobte odhad nákladov.

3

Od každého, kto chce ísť do tábora, zbierajte potrebné výkazy, aby si chlapci boli vedomí svojho výberu. Vo vyhlásení sa každý zaväzuje dodržiavať stanovené pracovné normy, prísne dodržiavať disciplínu a aktívne sa podieľať na živote tábora. Povinné žiadosti musia byť podpísané rodičmi a musia zanechať ich telefónne čísla.

4

Dajte všetkým zoznam vecí, ktoré si môžete vziať so sebou. Pripomeňte si dva druhy pracovných odevov: ľahké (v dvoch súpravách) a teplé, ktoré zahŕňajú aj ochranu pred dažďom. Pridajte rukavice a rukavice ako samostatnú položku. Spomeňte na každú maličkosť, ktorú by malo mať dieťa, až po zubnú kefku, gumené čižmy. V prípade potreby by rodičia mali dať poskytovateľovi starostlivosti lieky, ktoré ich dieťa konzumuje. Mali by ste brať jedlo, suché potraviny, čaj, cukor. Vylúčte konzervovaný tovar ako samostatnú položku!

5

Postarajte sa o vstupenky vopred. Odošlite hromadnú žiadosť o rezerváciu agentúre pre cestujúcich v železničnej preprave.

6

Kompletné brigády pred odchodom. Po príchode vyberte sídlo. Venujte hlavnú pozornosť plánovaniu druhej polovice dňa, po skončení pokojnej hodiny, keď budú jednotky po práci na poli odpočívať. Tieto udalosti si budú pamätať a budú ich chcieť zopakovať budúci rok s vami.

Odporúčaná