Druhy činností

Ako zorganizovať prácu realitnej kancelárie v roku 2017

Ako zorganizovať prácu realitnej kancelárie v roku 2017

Video: Dizajnový 1 izbový byt, Rezidencia Blumental 2024, Júl

Video: Dizajnový 1 izbový byt, Rezidencia Blumental 2024, Júl
Anonim

Obchod s nehnuteľnosťami je pomerne bežný typ podnikateľskej činnosti. Sprostredkovanie pri kúpe a predaji domov a bytov prináša dobrý príjem, ak správne organizujete prácu realitnej kancelárie. Všetko, na čom záleží: od sídla spoločnosti po výber pracovníkov a veľkosť klientskej základne.

Image

Návod na použitie

1

Umiestnenie kancelárie realitnej kancelárie je nanajvýš dôležité. Prenajmite si alebo kúpte izbu, ktorá bude vhodne umiestnená v centre mesta, na prízemí, vedľa zastávky verejnej dopravy. Zvážte umiestnenie názvu a loga agentúry na fasádu budovy. V blízkosti by malo byť dostatok parkovacích miest. Ak bude možné umiestniť reklamu s fotografiami nehnuteľností na predaj na fasádnych oknách kancelárie.

2

Interiér kancelárie by mal byť dostatočne priestranný, aby pracoviská realitných kancelárií boli pohodlné a umožňovali zákazníkom pohodlne sedieť. Pridelte oddelené miestnosti pre právne oddelenie a kanceláriu riaditeľa, usporiadajte samostatnú zasadaciu miestnosť a poskytnite zamestnancom kancelárske priestory, aby si mohli uštipnúť, aby jedli a pili kávu.

3

Pri výbere zamestnancov venujte pozornosť nielen pracovným skúsenostiam. Hlavná vec je pozitívny pozitívny prístup, čestnosť, zdravé ambície a odhodlanie. Špecifiká práce sú také, že úspech často závisí presne od ľudských vlastností realitnej kancelárie. Niekedy je skúsenosť dokonca prekážkou, pretože je jednoduchšie vyškoliť zamestnanca od nuly, ako preškoliť niekoho, ktorého zavedené metódy zákazníckeho servisu pre vás nie sú vhodné.

4

Nie je možné zorganizovať prácu realitnej agentúry bez vytvorenia vlastnej klientskej základne. Na začiatku vašej činnosti sa môžete obrátiť na iných realitných kancelárií a predávať ich objekty, zdieľať provízie. Študujte reklamy v novinách a na internetových stránkach v meste a ponúknite svoje služby. Uverejňujte svoje reklamy na fórach a sociálnych sieťach. Požiadajte svojich priateľov a známych, aby odporučili vašu spoločnosť tým, ktorí môžu potrebovať realitné služby. Urobte prezentácie svojej spoločnosti alebo zorganizujte poradenské miesta, kde je veľké množstvo ľudí - na miestach hromadných slávností, cez víkendy v mestských parkoch, v nákupných centrách.

Odporúčaná