obchodné

Ako otvoriť chlieb

Ako otvoriť chlieb

Video: Ako otvoriť LEGENDARY CHEST z QUESTU! - Clash Royale | Let's Play | 2024, Júl

Video: Ako otvoriť LEGENDARY CHEST z QUESTU! - Clash Royale | Let's Play | 2024, Júl
Anonim

Chlieb v obytnej štvrti mesta alebo kdekoľvek s vysokou dopravou môže byť pre začínajúceho podnikateľa vynikajúcou záležitosťou - stávkou na vysoký obrat získate v priebehu času čoraz priaznivejšie podmienky pre spoluprácu s dodávateľmi, pekárňami a minipekárňami.

Image

Budete potrebovať

  • - povolenie niekoľkých útvarov miestnej správy;

  • - stacionárny kiosk, nový alebo použitý;

  • - obchodné vybavenie (regály, drevené podnosy, pokladňa);

  • - dohoda s niekoľkými dodávateľmi pekárskych výrobkov;

  • - predávajúci - predávajúci (jeden alebo dva vymeniteľné).

Návod na použitie

1

Pred výberom miesta pre stánok sa poraďte s miestnou správou, kde si podľa existujúcich pravidiel môžete v zásade zariadiť predajné miesto. V niektorých mestách je výber miest pre stánky a stánky veľmi obmedzený a nemusíte vychádzať z vašich túžob, ale z požiadaviek správy mesta. Po výbere konkrétneho miesta ho koordinujte s odborom architektúry a urbanizmu a získajte povolenie od odboru obchodu.

2

Vyhodnoťte ponuky firiem, ktoré vyrábajú stacionárne kiosky vo vašom meste alebo jeho okolí. Ak je možné objednať nový kiosk - urobte to, ak nemáte dostatok peňazí, dohodnite sa na kúpe už použitého stánku s majiteľom, ktorý likviduje jeho predajňu. Náklady na demontáž a prepravu kiosku v druhom prípade budete pravdepodobne znášať vy.

3

Vybavte kiosk všetkým, čo potrebujete, a to najjednoduchším obchodným vybavením (niekoľko stojanov a drevené podnosy), ako aj požiarnou signalizáciou. Nakúpte pokladňu, zaregistrujte ju na daňovom úrade (ak už máte štatút samostatného podnikateľa), uzavrite zmluvu o správe pokladnice. Zamestnanci licenčných úradov - požiarnej inšpekcie a federálnej služby pre dohľad nad ochranou práv spotrebiteľa a ľudskou starostlivosťou by mali akceptovať hotový obchod.

4

Zhromaždite databázu všetkých možných dodávateľov pekárskych a cukrárenských výrobkov (môžu dopĺňať sortiment) vo vašom regióne. Majte na pamäti, že veľa výrobcov nespolupracuje priamo s maloobchodnými predajňami, ale predávajú chlieb veľkoobchodným spoločnostiam, ktoré sami dodávajú tovar do obchodov. Bude pre vás pohodlnejšie pracovať s veľkoobchodníkmi - hoci robia dodatočnú maržu tovaru, nemusíte zariadiť dodávku chleba z továrne alebo z pekárne, čo vám výrazne uľahčí život.

5

Nájdite spoľahlivého predajcu vo všetkých ohľadoch, najlepšie od niektorých zamestnávateľov. Čestný a zdvorilý predajca je kľúčom k prosperite a dobrým životným podmienkam vašej predajne, je lepšie zmeniť desať predajcov a nájsť hodných, ako neustále utrpieť straty z nespravodlivého plnenia vašich povinností prvými, ktorí sa stretnú.

Užitočné rady

Po zavedení práce jedného bodu za predaj chleba sa pokúste zorganizovať druhý a potom tretí pokus - pomôže to minimalizovať riziká a dosiahnuť neustále rastúce zisky.

Odporúčaná