obchodné

Ako získať licenciu súkromného podnikateľa

Ako získať licenciu súkromného podnikateľa

Video: How to get Facebook Password (Private Investigator) - Ako získať heslo na FB (súkromný detektív) 2024, Júl

Video: How to get Facebook Password (Private Investigator) - Ako získať heslo na FB (súkromný detektív) 2024, Júl
Anonim

Ak chcete otvoriť podnik, musíte si vytvoriť vlastnú spoločnosť alebo získať certifikát súkromného podnikateľa. Ak nemáte obchodných partnerov a právne predpisy umožňujú vašu činnosť v rámci podnikania, zaregistrujte sa.

Image

Návod na použitie

1

V ustanovenej podobe napíšte žiadosť o štátnu registráciu samostatného podnikania, ktorú môžete získať z daňového inšpektorátu vášho mesta alebo si ju stiahnuť z internetu. Existujú aj špeciálne firmy, ktoré pripravujú dokumenty na registráciu podnikateľov alebo podnikov. Jeden z nich sa zvyčajne nachádza vedľa daňového úradu. Podpíšte žiadosť, podpíšte podpis notárom.

2

Vytvorte si kópiu pasu. Ak dokumenty odošlete osobne, postačí jednoduchá kópia. Ak posielate dokumenty poštou alebo konáte prostredníctvom servera proxy, budete musieť overiť kópiu.

3

Zaplaťte štátny registračný poplatok. Podrobnosti o platbe a platobný doklad nájdete na oficiálnej webovej stránke daňového inšpektorátu Ruskej federácie. Uložte príjem platby.

4

Svoju žiadosť, pas a potvrdenie odošlite na daňový inšpektorát v mieste trvalej registrácie. Ak dokumenty predložíte osobne alebo prostredníctvom splnomocnenca, dostanete potvrdenie o prijatí dokumentov a stanoví sa dátum vydania dokladov potvrdzujúcich registráciu. Postup registrácie netrvá dlhšie ako 5 pracovných dní.

5

Príďte na daňový inšpektorát v presne určený deň, buď vám bude primerane zamietnuté, alebo bude vydaný balík dokumentov potvrdzujúci vašu registráciu: osvedčenie o štátnej registrácii fyzickej osoby ako samostatného podnikateľa, osvedčenie (alebo oznámenie) o pridelení daňového identifikačného čísla (DIČ), výpis z USRIP (Jednotný štátny register individuálnych podnikateľov). Ak sa vy (váš agent) neobjavíte osobne, dokumenty sa zašlú poštou do vášho domáceho pekla res.

6

Originály uchovávajte opatrne. V prípade potreby môžete poskytnúť jednoduché alebo notársky overené kópie.

Užitočné rady

Registráciu je možné vykonať na oficiálnej webovej stránke Daňového inšpektorátu Ruskej federácie (v roku 2011 - v prípade Moskovčanov).

Odporúčaná