obchodné

Ako otvoriť kurzy ďalšieho vzdelávania

Ako otvoriť kurzy ďalšieho vzdelávania
Anonim

Ľudia sa snažia zlepšovať svoje vedomosti a zručnosti prostredníctvom kurzov ďalšieho vzdelávania. To im môže pomôcť nájsť platené a prestížne zamestnanie, posunúť sa po kariérnom rebríčku. V súčasnosti sú služby na zlepšenie vedomostí veľmi žiadané, takže toto podnikanie je prospešné pre podnikateľov.

Image

Návod na použitie

1

Premýšľajte o kurzoch, ktoré chcete zorganizovať. Vyberte program, napríklad to môžu byť triedy v oblasti účtovníctva, programovania, riadenia. Okrem toho môžete organizovať semináre a školenia („Business Etiketa“, „Efektívny predaj“, „Osobný rast“).

2

Zamestnanci personálu. Musí to byť skúsený a dobrý učiteľ. Ak nemáte dostatok peňazí, najmite externých pracovníkov na čiastočný úväzok alebo zadajte hodinovú mzdu.

3

Postarajte sa o papierovanie. Najskôr sa zaregistrujte na daňovom úrade ako právnická osoba. Na tento účel budete potrebovať základné dokumenty (zápisnicu zo schôdze akcionárov, zakladateľskú listinu spoločnosti, žiadosť, prijatie platby štátnej povinnosti). Odošlite priečinok dokumentov na registráciu Federálnej daňovej službe. Po získaní osvedčenia o registrácii si objednajte pečať a vydajte bežný účet v ktorejkoľvek bankovej inštitúcii.

4

Prenajať izbu pre triedy. Jeho veľkosť závisí od počtu kurzov a skupín. Povedzme, že plánujete začať s najmenšími. V takom prípade si môžete v ktorejkoľvek vzdelávacej inštitúcii prenajať izbu s malou rozlohou. Potrebujete tiež kanceláriu, kde budete rokovať so zákazníkmi a viesť účtovné záznamy. Nákup vybavenia pre činnosti, ako sú počítače, písacie stoly. Potrebujete tiež kúpiť literatúru na školenie.

5

Po prenajatí priestorov by ste mali dostať závery SES a ministerstva pre mimoriadne situácie o bezpečnosti a vhodnosti tried pre ďalšie vzdelávanie ľudí. Za týmto účelom vyplňte žiadosť a zozbierajte balík dokumentov, ktorý obsahuje štatutárne dokumenty, bankové údaje, dohody s prenajímateľom, potvrdenie o zaplatení štátnej povinnosti. Zaplaťte za skúšku. Záver bude trvať maximálne 30 dní.

6

Urobte učebné osnovy s učiteľmi. Zhromaždite všetky vyššie uvedené dokumenty do jednej zložky a predložte Výboru pre vzdelávanie, aby získal licenciu na vykonávanie vzdelávacích aktivít.

Odporúčaná