obchodné

Ako usporiadať rádio

Ako usporiadať rádio

Video: F & Home Radio # 8, skica - plávajúce svetlo 2024, Júl

Video: F & Home Radio # 8, skica - plávajúce svetlo 2024, Júl
Anonim

Vo svete špičkových technológií si internetové rádio získalo na popularite. Vytvorenie vlastného rádia doma je celkom jednoduché, ak viete, ako tento problém správne riešiť. Okrem toho rádio, ktoré to bude možné urobiť sami, zahŕňa nielen prehrávanie hudby prostredníctvom prehrávača, ale aj špeciálne triky používané na profesionálnych rozhlasových staniciach.

Image

Návod na použitie

1

Pri vytváraní vlastného rádia by ste sa mali postarať o výber servera. Môže to byť akýkoľvek overený server, napríklad server SHOUTcast. Po inštalácii spustite súbor sc_serv.exe. Server je pripravený a čaká v krídlach.

2

Vytvorte „vzdialené“. Panel DJ v internetovom rádiu bude implementovaný pomocou nástroja ako je SAM Broadcast 3. V priebehu mnohých testov a testov funkčnosti sa tento program ukázal byť najlepší. Tento nástroj musíte stiahnuť pre Mysql.

3

Nainštalujte databázu a spustite službu Mysql pomocou príkazového riadku. Po minimalizovaní okna príkazového riadka spustite SAM Broadcast 3 a v nastaveniach vyberte typ databázy. Po dokončení týchto krokov reštartujte SAM Broadcast 3.

4

Akceptujte jeho ponuku na kontrolu hudobných súborov v úložných zariadeniach. Pridajte ich do databázy.

5

V nastaveniach SAM Broadcast 3 napíšte názov budúcej rozhlasovej stanice a zobrazte štatistiku. Ďalšie nastavenia je možné kedykoľvek zmeniť.

6

Nájdite tlačidlo Desktop B a kliknite naň v zobrazenej časti, pridajte hudbu a zadajte údaje zvukových prúdov. Po dokončení všetkých príprav spustite rozhlasovú stanicu, konzola DJ sa musí pripojiť k serveru.

7

Na plochu A pridajte požadovanú hudbu a počúvajte ju. Ak chcete skontrolovať fungovanie stanice, do riadku Pridať adresu URL zadajte adresu vo formáte 192.168.333.62:6380 (ip: port).

8

Ak ste presvedčení o normálnom fungovaní rádia, môžete jeho adresu zdieľať so všetkými, ktorí sa chcú pripojiť k hudbe. Hráči používali na počúvanie rádia, v tomto prípade to môže byť najrozmanitejšie, ktoré majú a podporujú funkciu prehrávania vysielania zo vzdialeného servera. Napríklad Winplate, Winamp, Haihaisoft Universal Player, JetAudio Basic a mnoho ďalších.

Odporúčaná