obchodné

Ako otvoriť atrakciu

Ako otvoriť atrakciu

Video: Rok 2020 v ZOO prekvapil dobrou návštevnosťou aj napriek pandémii 2024, Júl

Video: Rok 2020 v ZOO prekvapil dobrou návštevnosťou aj napriek pandémii 2024, Júl
Anonim

Zábavná jazda sa môže vyplatiť v jednej sezóne. Tento druh podnikania sa vykonáva v súlade s platnými právnymi predpismi. Okrem zvyčajného postupu registrácie právnickej osoby budete musieť získať povolenie.

Image

Návod na použitie

1

Vydanie osvedčenia jednotlivého podnikateľa. Za týmto účelom musíte napísať vyhlásenie daňovému úradu. Spolu s ním tam prevezmite potvrdenie o platbe za registráciu v Sberbank, pas a jeho kópiu. Na registráciu spoločnosti môžete využiť služby špeciálnych firiem.

2

Vyberte typ zaujímavosti, ktorú chcete otvoriť, a jej umiestnenie. Najjednoduchším spôsobom bude otvorenie nafukovacích atrakcií pre deti. Ak ich chcete nájsť na území mesta, kontaktujte miestne úrady. Napíšte vyhlásenie o úmysle. Po jeho preskúmaní sa rozhodne vydať povolenie. Ak ste pre svoje podnikanie vybrali rekreačný park, vyriešte problém s jeho správou. Okrem toho sa obráťte na oddelenie kultúry mesta s vyhlásením a koordinujte svoje kroky.

3

Kúpte si atrakciu priamo tak, že skontrolujete, či jeho zariadenie nie je v rozpore s dokumentom „Pravidlá pre konštrukciu a prevádzku atrakcií“. Toto je hlavná podmienka vašej príťažlivosti, pretože ste zodpovední za škodu spôsobenú ľuďom počas používania vášho zariadenia. Musíte mať všetky potrebné osvedčenia a osvedčenia o preskúmaní zariadenia.

4

Zabezpečte dobrú publicitu vašej jazdy. Distribúciu letákov si môžete dohodnúť v blízkom okolí. Dobrým nápadom by boli rôzne propagačné akcie a bonusy, napríklad ceny alebo bezplatné korčuľovanie už po desiatykrát. Svetlé značky a farebný dizajn priťahujú návštevníkov.

5

Uistite sa, že v blízkosti atrakcií je vždy spoľahlivý a zodpovedný zamestnanec, ktorý bude pozorne sledovať poriadok a bezpečnosť ľudí. Predtým, ako návštevníkom nechá trampolínu alebo kolotoč, musí dať aspoň krátku inštruktáž.

Odporúčaná