obchodné

Ako vytvoriť detské centrum

Ako vytvoriť detské centrum

Video: Kinderzentrum / Detské centrum Happy Monkey 2024, Júl

Video: Kinderzentrum / Detské centrum Happy Monkey 2024, Júl
Anonim

Detským centrom sa rozumie inštitúcia, ktorá je organizovaná na poskytovanie služieb v systéme predškolského vzdelávania, rozvoj akýchkoľvek špecifických schopností detí. V druhom prípade sa rozumie, že také organizácie môžu mať určitý druh „zaujatosti“, napríklad s rozvojom tvorivých schopností.

Image

Návod na použitie

1

Poďte s názvom detského centra. Malo by byť malé a dobre zapamätané. Názov oblasti voľného času detí by mal odrážať aj túto oblasť činnosti.

2

Zamyslite sa nad tým, akú organizačnú a právnu formu by malo mať vaše budúce detské centrum (IP, LLC).

3

Vytvorte podnikateľský plán rozvoja detského centra. Ak to chcete urobiť, podrobne analyzujte svoje budúce činnosti spoločnosti na nasledujúci rok a potom na 5 rokov. Zhodnoťte stav centra: aké riziká môžu vzniknúť počas vývojovej fázy spoločnosti, ako sa im dá predísť.

4

Vypočítajte si, koľko peňazí budete potrebovať na otvorenie detského centra. Do výpočtu je potrebné zahrnúť tieto počiatočné náklady: suma na prenájom priestorov, prostriedky na nákup potrebného detského nábytku, vzdelávacie hračky, vybavenie postelí.

5

Nájdite vhodnú izbu. Plochu si môžete prenajať v budove inej vzdelávacej inštitúcie, napríklad v budove súkromnej školy alebo telocvične. Venujte pozornosť dostupnosti parkovacích miest, pohodlnému prístupu a umiestneniu.

6

Pred inštitúciu vložte malý reklamný nápis, ktorý bude obsahovať tieto informácie: názov detského centra, telefónne číslo a otváracie hodiny, ako aj podrobné údaje o poskytovaných službách (napríklad: „Pripravte svoje dieťa do školy. Naučte ho čítať, čítať a písať“), 7

Prijmite kvalifikovaných zamestnancov (učiteľ, asistent učiteľa, kuchár pre deti, logopéd, zdravotná sestra, psychológ, správca). V závislosti od počtu prijatých skupín detí je možné tento zoznam pracovníkov upraviť.

8

Rozhodnite sa, ktoré metódy vývoja, školiace programy a hry budete používať v novom centre. Rozhodnite sa, ako majú triedy ísť spolu s učiteľmi. V prípade potreby môžete vykonať príslušné školenie.

9

Získajte povolenie na vykonávanie tohto podnikania. Na tento účel pripravte povinný súbor dokumentov (podnikateľský plán pre detské centrum, zakladajúce dokumenty spoločnosti, dokumenty na prenájom miestnosti, osvedčenie o vhodnosti danej miestnosti pre triedy s deťmi) a predložte ich vládnym orgánom na získanie licencie na právo vykonávať vyučovacie činnosti.

Odporúčaná