Obchodné riadenie

Ako nájsť organizáciu OKPO

Ako nájsť organizáciu OKPO

Video: Tretia očná čakra, meditačná hudba Ajna, tibetské misy, liečenie čakry 2024, Júl

Video: Tretia očná čakra, meditačná hudba Ajna, tibetské misy, liečenie čakry 2024, Júl
Anonim

Každá organizácia má v čase registrácie právnickej osoby priradený kód OKPO (All-Russian Klasifier of Enterprises and Organisation). Tento kód zobrazuje typ činnosti právnickej osoby a môže sa časovo zhodovať s kódexom konkurenčných organizácií, pretože sa zaoberáte rovnakými typmi činností.

Image

Budete potrebovať

1. Výpis z registra zjednoteného štátneho registra právnických osôb alebo EGRIP

Návod na použitie

1

Objekty OKPO sú právnické osoby, organizácie, jednotliví podnikatelia, zastúpenia, pobočky. Kód OKPO je určený na identifikáciu hospodárskeho subjektu Ruskej federácie, tento kód sa používa v informačných systémoch Rosstat a používa sa ako identifikátor v prípade výmeny medzi oddeleniami.

2

Organizácie OKPO nájdete na jednom z webov poskytujúcich takéto služby, napríklad www.okpo.ru, ktorý poskytuje nepretržitý prístup k databáze ruských podnikov a organizácií online. Na tejto stránke môžete získať informácie z USRIP, USRLE, EGRPO. Môžete vyhľadávať podľa kódu OKPO alebo podľa iných parametrov: DIČ, PSRN, adresa, názov, názov spoločnosti.

3

OKPO organizácie nájdete tak, že požiadate Federálnu štátnu štatistickú službu o list so štatistickými kódmi. Aby ste mohli takúto žiadosť poslať, musíte vo svojej pobočke spoločnosti Rosstat objasniť požiadavky na potrebné dokumenty. Môžete prísť osobne do kancelárie Rosstatu alebo poslať žiadosť listom alebo žiadosťou na webovú stránku.

4

Na zistenie OKPO organizácie musíte poskytnúť nasledujúce dokumenty: LLC a jednotliví podnikatelia poskytujú aktuálny výpis z registra s najnovšími zmenami.

5

OJSC a CJSC poskytujú: aktuálny výpis z USRLE s údajmi o posledných zmenách, kópiu stanov, ako aj výpis z registra akcionárov spoločnosti.

6

Informačné listy spoločnosti Rosstat budú spolu s kódmi OKPO vašej organizácie obsahovať tieto informácie: kód OKATO (All-ruský klasifikátor objektov správneho územného členenia), kódy OKVED (All-ruský klasifikátor typov ekonomických činností), kódy OKOPF (All-Russian klasifikátor právnych foriem organizácie), kódy OKFS (Celo ruský klasifikátor foriem vlastníctva).

okpo podnikateľ

Odporúčaná