Druhy činností

Ako otvoriť tabuľku objednávok

Ako otvoriť tabuľku objednávok

Video: Excel - výpočty objednávka nákup 2024, Júl

Video: Excel - výpočty objednávka nákup 2024, Júl
Anonim

V poslednej dobe podnikatelia ako vlastný podnik otvorili tabuľky objednávok na internete, kde si každý klient môže objednať tovar, ktorý momentálne nie je na policiach k dispozícii.

Image

Budete potrebovať

  • - povolenie na podnikanie;

  • - LLC;

  • - zmluvy s dodávateľmi;

  • - miesto na dobrý motor a domény ru.

Návod na použitie

1

Tabuľky objednávok sú vo väčšine prípadov online portály, ktoré sú hostiteľmi katalógov produktov s fotografiami, ktoré zákazníkom pomáhajú pri výbere. Vytvorenie takejto stránky je najlepšie vykonať pomocou dobrého motora a bude lepšie, ak bude umiestnená v doméne ru - takto bude inšpirovať väčšiu dôveru k zákazníkom, na rozdiel od portálov umiestnených na doménach Ucoz.ru alebo Narod.ru zadarmo.

2

Ak chcete otvoriť plne funkčnú tabuľku objednávok, najlepším riešením by bolo zaregistrovať spoločnosť LLC - potom pri práci so spoločnosťou znížite možné riziká. Okrem toho musíte získať licenciu na podnikanie. Trvá to asi dva až tri mesiace. Odpočty daní budú stanovené v závislosti od toho, čo presne plánujete obchodovať.

3

Existuje taký názor, že práca ako samostatného podnikateľa je omnoho jednoduchšia. Čiastočne je toto tvrdenie pravdivé, ale treba mať na pamäti, že niektoré organizácie môžu odmietnuť spoluprácu s vami, pretože Nebudete platcom DPH, a to je pre nich dôležité. Okrem toho v prípade problémov alebo ťažkostí nesiete zodpovednosť za riziko svojho osobného majetku.

4

Ďalším krokom je nájsť dodávateľov. Pokúste sa ísť k výrobcovi tovaru a služieb, ktoré ponúkate spotrebiteľovi. Tým sa vaše podnikanie výrazne zjednoduší. Po uzavretí zmluvy nezávisle určíte cenu tovaru pre kupujúcich. V priemere je marža tovaru v tabuľkách objednávok približne 15-20% z kúpnej ceny.

5

Vašou úlohou je ponúknuť zákazníkom kvalitný produkt, preto je dôležité, aby ste mu napísali čo najúplnejší popis, ktorý uverejníte na webe. Bude príjemné, ak vaša organizácia vykonáva kuriérsku službu v meste, v ktorom sa kancelária nachádza. Pre ostatné mestá je systém dobierky vhodný, keď klient zaplatí za tovar pri prijatí poštou.

ako otvoriť plochu

Odporúčaná