nepopulárne

Ako otvoriť súkromné ​​taxi

Ako otvoriť súkromné ​​taxi

Video: How to get Facebook Password (Private Investigator) - Ako získať heslo na FB (súkromný detektív) 2024, Júl

Video: How to get Facebook Password (Private Investigator) - Ako získať heslo na FB (súkromný detektív) 2024, Júl
Anonim

Taxi služba je pomerne ziskový podnik. Zároveň, aby ste si vytvorili vlastné súkromné ​​taxi, musíte konať presne podľa predtým vypracovaného plánu a riadiť sa určitými pravidlami.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa ako súkromný podnikateľ a otvorte taxislužbu. Táto metóda je najjednoduchšia a najlacnejšia pre podnikanie.

2

Napíšte firemnú žiadosť. Musí byť podpísaný a notársky overený. Toto vyhlásenie by malo obsahovať aj príslušné kódy OKVED poskytované pre IP. Na nich bude možné určiť povahu vášho podnikania.

3

Rozhodnite sa, ktorý daňový systém chcete uplatniť vo svojej spoločnosti. Zjednodušený daňový systém (zjednodušený daňový systém) si spravidla vyberajú jednotliví podnikatelia.

4

Poďte s názvom vašej spoločnosti. Malo by byť malé, originálne, ľahko zapamätateľné a malo by odrážať rozsah činnosti.

5

Napíšte podnikateľský projekt. V nej analyzujte vývoj svojho súkromného podniku - taxislužbu. Popíšte silné a slabé stránky spoločnosti. Identifikujte jeho schopnosti a riziká. Potom vypracujte stratégiu rozvoja spoločnosti takým spôsobom, aby ste minimalizovali riziká, ale využili všetky príležitosti a silné stránky organizácie. Vypočítajte dobu návratnosti spoločnosti, koľko je potrebných ako základné imanie.

6

Zhromaždite potrebný súbor dokumentov, ktoré spolu so žiadosťou poskytnete štátnym orgánom na registráciu DV: pas, DIČ, príjem platby štátnej povinnosti. Okrem toho môžete poskytnúť podnikateľský plán (ak ho máte). Pri otvorení súkromného podniku sa tento dokument nevyžaduje.

7

Pripojiť vyhlásenie o prechode na zjednodušený daňový systém k hlavnému balíku dokumentov. Ak sa tak nestane včas, automaticky vám bude priradený všeobecný daňový systém a môžete ho zmeniť až po roku.

8

Získajte potrebné vybavenie pre kanceláriu (expedičný servis) a autá. Prijímajte zamestnancov. Potom si objednajte dobrú reklamu, aby ste prilákali zákazníkov.

Odporúčaná