Druhy činností

Ako otvoriť obchod s fotografiami

Ako otvoriť obchod s fotografiami

Video: Plus500 Trader's Guide | What is CFD Trading? 2024, Júl

Video: Plus500 Trader's Guide | What is CFD Trading? 2024, Júl
Anonim

Digitálne fotoaparáty vám umožňujú zachytiť takmer každú chvíľu života. Ak však chcete fotografovať krásne, musíte mať talent. Preto sa čoraz viac ľudí, ktorí si chcú sami urobiť krásne portréty, obracia na talentovaných fotografov. V dôsledku toho sa otvorenie fotografického štúdia môže ukázať ako výnosný podnikateľský nápad, ktorý si tiež nevyžaduje veľké investície.

Image

Návod na použitie

1

Aj keď vám všetci vaši priatelia jednohlasne povedia, že ste vynikajúci fotograf, je lepšie si svoju kvalifikáciu zlepšiť tým, že sa prihlásite do kurzov fotografie. Konkurencia medzi fotografmi vo veľkých mestách je dosť veľká. Čím vyššia je vaša zručnosť, tým lepšie odporúčania a vyšší príjem. Prvou ziskovou investíciou do otvorenia fotografického štúdia bude koniec fotografických kurzov. Náklady na takéto kurzy, rovnako ako samotné kurzy, sú rôzne. V každom prípade je lepšie sa nezamerať na najlacnejšie možnosti.

2

Pre obchod budete potrebovať vybavenie - fotoaparát, softvér (Photoshop a ďalšie). Je tiež lepšie, aby sa to šetrilo a nekúpilo sa relatívne drahé zariadenie. O tom, ktoré fotoaparáty sú lepšie, stojí za to opýtať sa tých, ktorí sa zaoberajú fotografovaním po dlhú dobu a sú si vedomí všetkých nových produktov.

3

Pre fotografické štúdio budete potrebovať platformu - miesto, kde budete fotografovať priamo, prinajmenšom čiastočne (koniec koncov, fotenie sa dá robiť kdekoľvek, ale je lepšie odfotiť svoj pas v štúdiu) a spracovať fotografie. Miesto by malo byť „živé“ - suterén blízko stanice metra, miestnosť v obchodnom centre atď.

4

Fotografické štúdio môže zarábať nielen na fotografovaní, ale aj na predaji diskov, flash diskov, tlačení fotografií. Mnoho ľudí prichádza na fotografovanie a zabudne na jednotku Flash alebo na jednotku doma.

5

Fotografické štúdio by malo fungovať 7 dní v týždni, ale nie každý fotograf vydrží taký plán na dlhú dobu. Zapojte ďalších fotografov - potom bude možné spolupracovať, učiť sa navzájom skúsenosti a technológie. Takýchto fotografov môžete urobiť z vašich partnerov alebo si ich len pár dní v týždni prenajať.

6

Nezabudnite sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ, pretože podľa zákona je každá podnikateľská činnosť predmetom registrácie. To sa dá urobiť na daňovom úrade bydliska. Majiteľ fotografického štúdia má spravidla dostatočný stav IP. Nie je potrebné, aby založil spoločnosť LLC.

Podnikateľský nápad: ako otvoriť fotografické štúdio v roku 2019

Odporúčaná