Druhy činností

Ako otvoriť stánok s ovocím a zeleninou

Ako otvoriť stánok s ovocím a zeleninou

Video: Sana Juicer by Omega EUJ606 - Introducing, juicing and more 2024, Júl

Video: Sana Juicer by Omega EUJ606 - Introducing, juicing and more 2024, Júl
Anonim

Ak chcete otvoriť kiosk Ovocie a zelenina, musíte zaregistrovať právnickú osobu (alebo sa stať podnikateľom bez právnickej osoby), nájsť miesto, umiestniť dizajn, kúpiť vybavenie a získať povolenie, najať zamestnancov a uviesť tovar do prevádzky. Ale rovnako ako v každom podnikaní existujú aj nuansy.

Image

Budete potrebovať

  • - zákonná registrácia;

  • - miesto;

  • - výstavba;

  • - povolenie;

  • - vybavenie;

  • - tovar;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Analyzujte pohyb tokov pre chodcov v mieste, kam chcete umiestniť kundičky. Ak okresný úrad ponúka výber z niekoľkých bodov, vyberte ten, ktorý sa nachádza vedľa viacpodlažných budov - existuje vyššia koncentrácia potenciálnych kupujúcich. Nezabudnite, že ovocie a zelenina sa najčastejšie kupujú v blízkosti vašej domácnosti, nie v blízkosti vašej práce. V obchodnej časti mesta kiosek neprinesie požadovaný zisk.

2

Napíšte podnikateľský plán. Nezabudnite, že obchod, ktorý otvárate, nie je taký veľký ako plnohodnotný obchod. Aby sa následne dosiahol maximálny príjem, je tiež dôležité tu všetko naplánovať správne. V obchodnom pláne uveďte opisnú časť, ktorá by mala pozostávať z analýzy konkurenčného prostredia (ktoré predáva podobný tovar v pešej vzdialenosti od vášho bodu), smerov peších tokov (kde sa zastavuje verejná doprava), sezónneho sortimentu. variabilné náklady, ako aj plánované príjmy a obchodné marže. Marketingová časť - zľavy a ďalšie propagácie určené na prilákanie miestnych obyvateľov.

3

Zostavte štruktúru, zakúpte a zariadte komerčné vybavenie. S najväčšou pravdepodobnosťou budete potrebovať iba vitríny a stojany, ako aj registračnú pokladnicu a váhy. Ale všetko záleží na tom, či máte v úmysle ponúknuť uhorky, marinády, zeleninové šaláty a ďalšie podobné výrobky, ktoré potrebujú nízku teplotu. Získajte povolenia od Rospotrebnadzor a požiarnej inšpekcie.

4

Nájdite dodávateľov - v ideálnom prípade by ste pre jeden názov sortimentu mali mať aspoň dvoch. Okrem toho musí tovar prichádzať do mesta rôznymi spôsobmi. Takto sa môžete vyhnúť prerušeniam konkrétneho produktu, čo platí najmä v predvečer sviatkov.

5

Vytvorte si zoznam zamestnancov, najmite zamestnancov, doručte a rozložte tovar. Ak jeho kvalita spĺňa spotrebiteľské štandardy a vy ste sa správne priblížili k stanovovaniu cien, v prvý deň budete mať kupujúcich.

Odporúčaná