ostatné

Ako otvoriť spoločnosť v Rusku

Ako otvoriť spoločnosť v Rusku

Video: COVID v Rusku a USA 2024, Smieť

Video: COVID v Rusku a USA 2024, Smieť
Anonim

Hlavnou špecifikou otvorenia spoločnosti v Rusku je dostupnosť výkonných nástrojov vonkajšej podpory pre malé a stredné podniky. Bohužiaľ, nie všetci začínajúci podnikatelia o nich majú informácie.

Image

Návod na použitie

1

Hlavným nástrojom zameraným na stimulovanie rastu malých a stredných podnikov je malý grant na začatie podnikania. Na jeho získanie je potrebná jediná podmienka: žiadateľ musí byť nezamestnaný a musí byť zaregistrovaný v centre zamestnanosti. Hlavným zameraním tohto grantu je nákup náradia alebo vybavenia potrebného na začatie podnikania. Využite túto príležitosť na získanie finančných prostriedkov, ak v danom čase nepracujete.

2

Druhým nástrojom na pomoc MSP je grant vo výške 300 tisíc rubľov. Je určený pre malé a stredné podniky, ktoré sa plánujú otvoriť alebo ktoré nie sú dlhšie ako jeden rok. Ak chcete získať tento grant, obráťte sa na Výbor pre hospodársky rozvoj pod vašou správou mesta. V niektorých prípadoch je potrebné absolvovať kurzy začínajúceho podnikateľa, ktoré sú bezplatné. Na prítomnosti alebo neprítomnosti práce nezáleží: potrebujete dobre navrhnutý podnikateľský plán, ako aj určitú sumu svojho vlastného príspevku - čím viac, tým lepšie. Ak ste nezamestnaní, potom pre vás môže pracovať schéma, podľa ktorej dostanete malý grant, na ktorý nepotrebujete svoj vlastný príspevok, a požiadajte o grant vo výške 300 tisíc, pričom finančné prostriedky získané z malého grantu si budete nárokovať ako osobný príspevok. Tento systém je úplne legálny a neporušuje pravidlá hospodárskej súťaže, preto sa odporúča jeho použitie.

3

Základom každej obchodnej činnosti sú spoľahlivé partnerstvá v rámci mesta aj v rámci krajiny av medzinárodnom formáte. V Rusku existuje nezisková organizácia Euro Info Correspondent Center, ktorej hlavným cieľom je rozvíjať podnikanie z hľadiska vytvárania partnerstiev tak v rámci Ruska, ako aj so spoločnosťami v iných krajinách. Práca s touto organizáciou je úplne zadarmo a nezaväzuje nič. Vaše údaje sa zverejnia v informačnom systéme a žiadosť o partnerstvo sa zašle všetkým EICC v Rusku a Európe, ako aj krajinám, v ktorých sa táto organizácia nachádza.

ako odpovedať osobe tak, aby

Odporúčaná