management

Ako nakresliť reklamu

Ako nakresliť reklamu

Video: TOP 10 TRAPNÝCH SITUACÍ natočených na kameru! 2024, Júl

Video: TOP 10 TRAPNÝCH SITUACÍ natočených na kameru! 2024, Júl
Anonim

Potrebujete nahlas prehlásiť svoju spoločnosť? Chcete prilákať nových? Potrebujete dobrú reklamu! Najlepšie je obrátiť sa na odborníkov na túto úlohu. Vy ako manažér však budete potrebovať určité kroky na dosiahnutie účinku reklamnej kampane. Koneckonců, kto lepšie ako ty chápe vnútornú podstatu a filozofiu vášho podnikania? Aktívna účasť môže byť pre tím profesionálnych inzerentov neoceniteľná. Existuje niekoľko druhov reklamy. Najsilnejšou akciou je vizuálna reklama.

Image

Návod na použitie

1

Ak je vaša spoločnosť dostatočne mladá a na trhu nie je všeobecne známa, s najväčšou pravdepodobnosťou pomocou reklamy musíte najskôr predstaviť zákazníkom svoj výrobok alebo službu, sprostredkovať informácie o existujúcich alebo nových produktoch a hovoriť o konkrétnych výhodách a jedinečných vlastnostiach každého z nich. z nich. V tomto prípade hovoríme o stimulujúcej (alebo funkčnej) reklame. Hlavnou črtou takejto reklamy je samotný inzerovaný produkt. Malo by byť nakreslené v reklame.

2

Produkt v propagačných reklamách sa môže zobrazovať vo veľkých alebo malých veľkostiach. Najdôležitejšou vecou sú informácie o existencii daného produktu a jeho vlastnostiach. Jeho obraz v reklame by mal byť taký, aby v celej svojej kráse boli viditeľné všetky výhody, inovácie a rozdiely tohto produktu, čím sa odlišuje od celkovej hmotnosti takýchto výrobkov. Pokúste sa nasmerovať všetko úsilie na dôstojnú prezentáciu vášho produktu. Tu môžu byť fondy veľmi rozmanité.

3

Pokúste sa prísť so zaujímavým a nezvyčajným spôsobom na pravidelný produkt. Možno to vyzerá ako slávny architektonický objekt alebo pripomína obrys exotického zvieraťa? Ukážte svoju fantáziu. Zavolajte pomoc všetkých zamestnancov vašej spoločnosti a vyhláste kreatívnu súťaž o najlepšie spojenie s inzerovaným produktom.

4

Ďalším, nemenej účinným a osvedčeným prostriedkom je profesionálna reklamná fotografia. Skúsený majster dokáže vytvoriť skutočné majstrovské dielo aj na tých najzraniteľnejších a najbežnejších materiáloch a prezentovať tak svoju tvár produktu. Fotografia si zreteľne všimne najatraktívnejšie detaily a konvexne predstaví hlavné výhody produktu, dá mu vzhľad, ktorý podporuje túžbu vlastniť ho.

5

Druhým typom reklamy je budovanie imidžu. Je to účinná forma reklamy pre spoločnosti a výrobcov, ktorí sú na spotrebiteľskom trhu všeobecne známi. Účelom obrázkovej reklamy je vytvoriť určitý vzťah medzi zákazníkom a reklamným produktom. Kľúčové pojmy sú napríklad „módne“, „štýlové“, „hodnotné“, „solídne“, „elitárske“, „rozumné“ atď. Zistite, aký druh hodnotenia vášho produktu, aký postoj by ste chceli mať pre svoje cieľové publikum. Zamyslite sa nad tým, aký je váš typický spotrebiteľ, skúste sa pozrieť do jeho duše a porozumieť jeho hlavným hodnotám. Ktorá z nich zodpovedá vášmu produktu alebo službe? Ak plánujete rozšíriť okruh spotrebiteľov a zaujímať nové sociálne alebo vekové skupiny, preštudujte si ich hodnoty, mentalitu a pokúste sa im pripísať tie vlastnosti alebo vlastnosti vášho produktu, ktoré sú schopné tieto hodnoty spĺňať. Zistenia použite pri definovaní a kreslení hlavného reklamného obrazu. Samozrejme, hranie na nízkej vášni ľudí pri tvorbe reklamy je úplne neetické. Lepšie sa pokúste vychovávať človeka z každodenných starostí, z drobných, sekundárnych cieľov, zo svojich nedostatkov a nasmerovať ho na nové výšky. Vychovajte svojho spotrebiteľa sami!

6

Vizuálny obrázok v obrázkovej reklame sa môže nepriamo spájať s produktom alebo službou vašej spoločnosti. Koniec koncov, hovoríme o už dobre známych výrobkoch alebo značkách. Hlavnou vecou by malo byť nejaké vizuálne stelesnenie pozitívnych dôsledkov spotrebiteľa pri používaní vášho produktu: vysoké sociálne postavenie, spokojnosť so životom alebo s pracovným procesom, ľahká komunikácia s ľuďmi, vynikajúce úspechy v sebarealizácii alebo silná priateľská rodina. Jedným slovom, všetky tie pozitívne zmeny, ktoré sa vyskytli v živote ľudí v dôsledku použitia vášho tovaru alebo služieb.

Výber typu reklamy

Odporúčaná